Nóra és fiús anyák

Nóra próbasmink nélkül ült elém a Nagy Napon, teljes és  feltétlen bizalommal! 🙂
Óriási dolog ez és mindig nagyon szívmelengető is egyben. Szeretek próbálni, mert olyankor kiderülhet sok minden a menyasszonyról, megmutathatok neki olyan sminket is, amire nem is gondolt, vagy kipróbálhatunk az ara kérésére többféle sminket is, ugyanakkor fantasztikus dolog élesben alkotni is, annak is megvan a maga varázsa! 🙂

Nóráról már a levelezésben kiderült, hogy van egy tündéri kisfia, így fiús anyákként volt mit megosztanunk egymással! 🙂
Nóra kedvessége és bája egyből leveszi az embert a lábáról, akkor is, ha nem beszélget vele 1 órát. Nekem azonban ez is megadatott, így bepillantást nyerhettem az álmaiba, vágyaiba, az esküvő részleteibe is.

A menyasszonyi smink egy finom és gyönyörű selyemfényű ásványi sminktermék nude és közepesen erős szürkés-mogyoróbarna színéből állt, sötétbarna bogis tusvonallal, szép halvány rózsaszín rúzzsal.
Nóra ragyogott a sminkjében, gyönyörű menyasszony lett teljes pompájában is, amit már csak képeken láthattam én is, mivel a smink a szalonomban készült.

Köszönöm a feltétlen bizalmad, a jó “fiús anyukás” beszélgetést és a mindent beragyogó bájod, kedvességed!
Sok boldogságot és szépséges álom megvalósulást! ;))

Fotók:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , közvetlen link: Nóra és fiús anyák.