Réka és a Kis Tirol

Réka bájos, kedves, sugárzó személyiség, akit öröm sminkelni.

Készülődése a Kis Tirolban zajlott, a jó időnek hála, a teraszon “ágyaztam” meg. 🙂
A menyasszonyi smink, igazodva Réka bájához, színeihez és az esküvő megálmodott pasztell rózsaszín-zöld színvilágához is igazítva egy kellemesen pasztell rózsaszín és picit lilásabb fényű barna alap volt, melyet Réka szemeit kiemelendő az általam nagyon szeretett sötétbarna cicás szempillatőbe húzott vonallal tettem mélyebbé.
Ajkai visszafogott, rózsás árnyalatot kaptak.

Mikor már száradtak a pillái, lepkehálóval befogtam a vőlegényt is egy gyors “szalonképessé” tételre, aminek végére hatalmas nevetésbe fulladt a készülődés.
Ugyanis mi nem vettük észre, hogy pont a vőlegény felett egy madárfészek van, aminek következménye is lett.
10M-szoros nap is volt, és a vőlegény karján is szerencsét hozott az egyik madár! 🙂 Nem kaptunk szívrohamot egyből, mivel szerencsénkre ( :P) még pólóban volt a vőlegény, így kisebb fürdőszobai körrel megúszta a dolgot.

Egyébként ekkor szerintem már bármi történhetett volna, ugyanis Rékáék esküvőjére hirtelen bejelentéssel beugrott még egy vendég, történt még ez-az, de Réka már olyan nyugalommal kezelte ezeket, hogy még én magam is meglepődtem! 🙂
Nem hiába mondogatom mindig, hogy minden úgy lesz jó, ahogy lesz, ne rontsátok el a saját Nagy Napotokat lányok! 🙂
A tanítás beérett! :)))

Köszönöm a sok mosolyt Réka, a nyugalmadat és kedvességedet!
A két szívecske pedig méltó helyen emlékeztet Rád és a Veled töltött időre, valamint a mögöttes tartalomra is! Még egyszer köszönöm, DIY emberként pedig külön nagyra értékelem!

 

Sok boldogságot!

Fotók: Orbán Péter – www.facebook.com/ophotography

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Réka és a Kis Tirol.