Rita és a terasz

Rita szépséges szőkés hajú lány, szabályos arcformával és szép szemekkel. Kívánni sem lehet jobbat egy sminkesnek! 🙂
Ráadásul még kedves is! 🙂

Párjával, Andrással július elején mondták ki az igent, melyre a családi házban készülődött mindenki.
A menyasszony sminkje – kérésére – a Nagy Napon erősebb lett, mint a próbán. Mivel már tudtam, hogy tudja viselni a sminket, semmi akadályát nem láttam a dolognak.
Továbbra is szemhangsúlyos maradt a smink, de a színeket egy kicsit sötétebbre vettük, valamint csöppet pirosasabb rúzst kevertem ki neki.
Drappok-barnák jellemezték a sminket, melyet műszempillával, tusvonallal tettem még látványosabbá.

A készülődés során Rita unokahúga leste a mozdulatokat, néha kicsit túl közelről is, de nagyon édes volt, igyekezett a maga viccesen morci módján szórakoztatni minket, ami szerintem nagyon aranyos volt, sok nevetést csempészett a teraszos készülődésbe.
Hálás voltam, hogy az árnyékos teraszon sminkelhettem, mert elképesztő meleg napounk volt, jól esett a néha lengedező szellő.

András kicsit késve, az utolsó pillanatban befutott a készülődésre, így még őt is “fényképképessé” tettem, majd száguldottam tovább a következő helyszínre.

Köszönöm a bizalmad Rita és sok boldogságot!

Fotók: Annilyn photo – Anna Horvath

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Rita és a terasz.