Andi és az Óbudai

Andival régre tekint vissza a múltunk! 🙂
Áruljam el, hány éve ismerjük egymást?
Ő gyönyörű, nem látszik rajta a kora, nekem meg jó a sminkesem, szóval bevállalom: 21 éve találkoztunk először. Még leírni is fura! Pedig Ő már akkor is kialakult személyiség volt, tudta mit akar, gyönyörű NŐ volt, így nagybetűvel. Semmi kislányos, semmi  kétely, csak a magabiztos művésznő! Teljesen pozitív értelmében, csodálnivalóan!

Andi bizony a gimiben került a közelembe, egészen pontosan 1 padnyira tőlem a francia órákon, Fitori tanárnőnél.
4 évig koptattuk együtt a suli padjait, láttam fellépni gimnáziumi rendezvényeken a nővérével, aztán a szalagavatónkon is.
Lenyűgőző jelenség volt már akkor is!
Évekig követtem a pályáját itthon, az Operettben, sőt büszkén mutattam, ahányszor csak láttam a darabokban a színpadon, hogy Ő ott az én évfolyamtársam és francia társam volt, bizony!
Rengeteg darabot láttam abban az időben, élvezet volt nézni, hallgatni, ahogy előad – persze nem votl meglepetés, hiszen bennem éltek az emlékek! 🙂

Aztán Andi egyszer csak “eltűnt”, majd kiderült, hogy Németországba költözött, ott is folytatta a pályafutását, de emellett már a sport is szerepet kapott az életében és edző lett.
Kint találkozott szerelmével, Daviddel, akivel szerencsémre itthon is összeházasodtak, nem csak Németországban! 🙂

Andi 2,5 hónappal a budapesti esküvője előtt keresett meg, így már csak egy reggel 7.00 órás időpontot tudtam neki adni.
Szerencsémre Andi olyan laza, hogy simán bevállalta a korai időpontot is.

Próbára azon a héten hétfőn jött. Rutinosan készültem, eleve 2 órát szántam a dologra, tudtam, hogy a nagy részét úgyis beszélgetéssel töltjük és behozzuk a 18 éves korunk óta eltelt időt.
A Facebookról ételemszerűen tudtam, hogy Andi hogy néz ki: semmit nem változott gyakorlatilag, csak a haja lett rövid. Ugyanolyan sugárzó, gyönyörű, fiatal, mint volt!

A próba végül 3 órásra húzódott. 🙂 Kitaláltuk a tökéletes “Andi sminket”, amiben a színpadi sminkhez szokott művésznő is érvényesül, ugyanakkor esküvői sminkként is megállja a helyét.
A megoldás egy arany fényű alapra kevert aranyos-barackos szín és kétféle erősebb barna találkozása volt, műszempillával, cicás, fekete tusvonallal.
Andi szemét erőteljesebben kontúroztam, és egy korall, valamint egy aranyfényű rúzst kevertem az ajkára, amit még szájfénnyel tettem intenzívebbé.

Andi elképesztő jelenség volt a Nagy Napon is! Haját barnára festette, a hosszú loknik féloldalasan keretezték arcát, én pedig mindent megtettem, hogy Andi legszebb napján gyönyörű, ragyogó jelenség legyen!

Köszönöm a bizalmad, a korán kelésed és azt a boldogságot, amit nekem okoztál a találkozásunkkal, beszélgetésünkkel!
Köszönöm, hogy részese lehetettem ennek a gyönyörű Napnak! Örökké hálás leszek!

Sok boldogságot és váljon valóra minden álmotok!
A többit meg úgyis tudod, megbeszéltük! 🙂 :*

Fotók:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , közvetlen link: Andi és az Óbudai.