Diána és a barack Swari

Dia Katán keresztül jutott el hozzám, mindkettőjüket már többször is sminkeltem, hiszen először együtt jöttek hozzám, 20-as évek sminkjére, a céges karácsonyi bulira, 2014 decemberében. Majd 2016 februárjában járt nálam Dia legközelebb, amikor alkalmi sminket kapott.

Az esküvőre végül ezekből a tapasztalatokból merítve, próba nélkül került sor.
Diának a készülődés hónapjaiban igyekeztem mindenben segíteni, rengeteget beszéltünk és egyeztettünk. Nyomon követtem mindent, és alakítottuk a napirendet is, ahol csak lehetett.
Tudtam, hogy Dia jó kezekben lesz, hiszen imádott Dórim és Attila volt az esküvői fotókért felelős páros. Ebből csak szuper képek születhetnek! 🙂

A Nagy Napon a gárdonyi Nautis Hotelben készülődtünk, a nászutas lakosztályban.
Dia sminkje barackos-barnás, selyemfényű lett, igazodva az esküvő színvilágához. Tekintetét pillákkal hangsúlyoztam és tusvonalat is kapott. Az előzetes megbeszélésekkor csak egyet kért tőlem: világítson a szeme!
Ennek minden nehézség nélkül eleget tudtam tenni, hiszen gyönyörű kék szeme van, szőke fürtjeihez.

A menyasszonyi smink elkészülte előtt még átadtam a másik “Bogit“, vagyis Dia menyecske ékszerét. Kérésére hangsúlyos, barack színű Swarovski csoda készült a sötétkék ruhához, melynek barack színű öve volt.
Stílusosan ugyanolyan színű selyempapírba csomagoltam Diának a szépséges, ragyogó ékszereket, gondolva arra is, hogy a készülődés fotózása során a bontogatás is egy szép kép lehet majd.

A többi vendég sminkje már az egyik első emeleti szobában készült, így elbúcsúztam Diától és robogtam le a rám váró násznéphez.
A megbeszélteken felül még Dia sogórnője is kért sminket az utolsó pillanatban, így a következőket kellett beleszuszakolnom 2 és 1/4 órába:
2 örömanya
2 koszorúslány
1 vőlegény
1 sógornő
3 vendég

Nem mondom, hogy lazsáltam. Volt hogy egyszerre 4 hölgy szépült a kezem alatt, párhuzamosan. Olyan rohamtempót kellett diktálni, ami még nekem is meglepő volt, de sikerült.
A körülmények kicsit nehezítették a dolgot, mert se fény nem volt elég, se hely…széket is hozatni kellett, és nem tudtam ülni, mert folyamatosan másztam át a vendégeken, hogy kit a széken, kit az ágy szélén tudjak sminkelni.
Ráadásul hatalmas huzat volt, így néha lerepült 1-2 cuccom az asztalról.
De derekasan megküzdöttem, még egy tusos-műszempillás sminkre is futott (pár perc mínuszt okoztam magamnak, hogy nem találtam a ragasztót, de nem adtam fel! 😉 ) Timmynek, a fülöp-szigeteki koszorúslánynak.
Mindenki elégedett volt, ragyogott a sminkjében, én pedig kiss fáradtan, de boldogan pakoltam össze.
Még váltottunk pár szót Betty-vel, a csodás fodrászlánnyal, aki nagy segítség volt aznap mindenben, lelkileg és szószerint is!
Majd robogtam tova a szalonban, hiszen várt rám még egy menyasszonyi próbasmink a 13. órában aznap. 🙂

Köszönöm a bizalmad Dia, remélem még sokszor sminkelhetlek a jövőben is!
És köszönöm a hétfői “telefonháborút”, csak megtaláltuk egymást! Nagyon jól estek a szavaid, örültem, hogy beszéltünk az esküvő után is!

Fotók: Wéber-Pápai Dóri és Wéber Attila – pictorial.hu

ps:
Dia végigolvasva ezt írta többek közt nekem, és muszáj Veletek megosztanom:
“…végigolvastam a bejegyzést ? hihetetlen jó írói vénád (is) van !!! igazi multifunkcionális csodabogár vagy, a szó legjobb értelmében ?
Köszönöm! :* <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , közvetlen link: Diána és a barack Swari.