Reni és az albertirsai gyönyörűségek

Reni, Ági és Gabi három gyönyörű lány. Közülük – EGYELŐRE! 😉 – még csak Reni volt a menyasszonyom, de őszintén remélem, hogy ez a közeljövőben a két testvérrel bővül majd! 🙂

Reni szépséges, kedves leányzó, akinek mindemellett akkora szíve van, hogy az egész világ beleférne!
Már a levelezésünkből is kiderült, hogy nem akármilyen menyasszonnyal van dolgom ilyen téren sem!
Mindezeken felül pedig elképesztő stílusa van, olyan outfitet állított össze magának, amilyet amerikai esküvői magazinokban lát kb. az ember lánya. Minden részletre kiterjedő harmónia jellemezte, tökéletesen igazítva bájához, alakjához, színeihez és az esküvő hangulatához!
Anno, az ilyen élmények létrehozása miatt kezdtem ebben a témában blogolni a Bogiboszin. 🙂

Mikor megláttam a küldött képeken A Ruhát (Daalarna), a hozzá készült cipővel, fejdísszel és egyéb kiegészítőkkel, majdnem sírtam örömömben! EZ AZ, amit minden esküvőn szeretnék, amit keresek, és aminek a megvalósításában igyekszem segíteni, részt venni, ha lehet!

Természetesen a sminkben is igazodtam a megálmodott színvilághoz és stílushoz, így nude-ös-lilás-barnás sminket készítettünk, mélybarna tusvonallal, műszempillával és nude-ös rózsaszín ajkakkal.
Reni lélegzetelállító menyasszony volt, amit azért is tudok, mert kérésére megvártam, amíg talpig díszben megláthatom!
(Csak így zárójelben: az ajtón kívülről végignéztem, ahogy Ági és Gabi öltözteti Renit. Gabi el is sírta magát…ez volt az a pont, ahol már én sem bírtam tovább…)
Királynői jelenség volt a csodás csipkés ruhájában és a sminkben. Minden kiegészítő harmonizált, és minden a szépségét és a báját emelte ki, pont úgy, ahogy azt egy ilyen eseményen kell!

Reni mellett Ági és Gabi és Anyukájuk sminkje is gyönyörűen sikerült. A két koszorúslány csodaszép púderrózsaszín ruhában tündökölt, így a sminket is ehhez igazítottam.
Mivel mindketten barna hajúak és ugyanolyan ruhát viseltek, így hasonló hatást értem el a sminkekkel, bár nem ugyanazokat a színeket használtam.
A készülődés picit izgatottan zajlott, mivel esett az eső, de ahogy szoktam, most is “elfújtam” a fellegeket, és még az indulás előtt gyönyörű tiszta idő lett, ezzel segítve Renit élete legcsodásabb napján tényleg felhötlenül ( :P) boldognak lenni!

Utolsó mozzanatként kaptam egy tündéri ajándékot is Renitől és Zsolttól (a mobilos képen láthatjátok), és sok-sok puszit, nagy öleléseket a lányoktól!
Nagyon hálás vagyok, hogy megsimerhettelek Benneteket és Veletek lehettem a Nagy Napon! Mindegyikőtök csodás ember, tele szeretettel, vidámsággal!
Kívánom az egész családnak, hogy őrízze meg ezt a rengeteg szeretet, vidámságot, pozitív életfelfogást…persze a csipkelődés mindig belefér! 😉
Reni és Zsolti, köszönöm a kedvességeteket, azt a nagyon jól eső érzést, hogy barátnak számítottam a Nagy Napon, nem csak egy szolgáltatónak!
Én is így tekintek Rátok és remélem, hogy a jövőben sokszor találkozunk még!

Sok boldogságot, vigyázzatok egymásra!
Reni, hajrá a Csajbringával! 😉

Fotók: Papp Attila – www.pappattila.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , , közvetlen link: Reni és az albertirsai gyönyörűségek.