Viki és a hihetetlen család :)

Viki az UGEF-ről ismert engem, így keresett meg az esküvői sminkjével kapcsolatban.
Azt tudtam, hogy nagyon szép lány és hogy fotósnak tanul, azonban a családi hátterével csak a Nagy Napon szembesültem.
A próbasmink egyben a kreatív fotózásuk sminkje is volt, így csütörtökön találkoztunk a szalonban, a pénteki esküvő előtt.

Vikiék esküvőjét kedvenc párosom, a Pictorial Dórija és Attilája fotózta, így előre tudtam, hoyg nagyon jó esküvő lesz, szuper kollégákkal, akikkel egyben barátok is vagyunk. 🙂

A menyasszonyi smink erősebb pasztellrózsaszín, lilás barna és sötét barna színekből állt, műszempillával és tusvonallal. Vikinek gyönyörű, nagy barna szemei vannak, így még a szemüvege sem nyomta össze a szemét, gyakorlatilag bármit tehetettem volna a szemére, mindenképp szépséges lett volna. 🙂

A Nagy Napon Vikiék családi házában készültünk, ahol érkezésemkor már a fodrászok szorgoskodtak a vendégek hajkoronáin.
A fényárban úszó nappaliban, egy hatalmas asztalon pakolhattam ki a rengeteg holmit, majd az örömanya smnikjével kezdtem.
Azt tudtam, hogy Viki szemtelenül fiatal :), de az csak ekkor derült ki, hoyg bizony családi hagyomány részese, hiszen anyukája nem sokkal idősebb, mint én, korán lett édesanya, és korának és a genetikának (is) köszönhetően elképesztő formában, gyönyörű a bőre, és játszi könnyedséggel tud viselni egy füstös sminket is.
Így végül pasztell rózsaszín és többféle szürkésbarna színből készült az örömanya smink, mely gyönyörűen emelte ki szemét és szép arcát.
Mikor végeztem az örömanya sminkkel, a tanú (aki egyben Viki nagynénje is) alkalmi sminkje következett, műszempillával megbolondítva. Ildikó is fiatal, gyönyörű nő, könnyű dolgom volt vele! 🙂
Utána jöttek a tinik, akiknek a bőrét azért rendbe kellett tenni, de mindketten nagyon szépek votlak, könnyű volt még szebbé varázsolni őket.
Majd újabb meglepetés következett: Viki nagymamája, aki szintén nem nagymama korú, hanem inkább az átlag örömanya kort képviseli. Kérésére nagyon visszafogott sminket kapott, viszont erősebb rúzst használtam, ami szerencsére neki is nagyon tetszett, így ragyogó tekintettel és boldogan búcsúzott tőlem.

Ekkorra már Viki haja is majdnem kész volt, így elkezdtem a menyasszonyi sminket (és persze a vőlegény smink is elkészült ekkor).
Vikit alápolcoltuk két nagy párnával, mert nagyon alacsonyak voltak a székek, és felemelt fejjel az ember nyaka viszonylag rövid idő alatt elfárad.
Viki sminkje gyönyörű lett, élvezet volt minden ecsetvonás egy ennyire szép arcon.
Közben persze Dóriék nagyjából a nagynéni sminkjénél bekapcsolódtak az eseményekbe, így rengeteg készülődös kép készült, én pedig nagyon boldog voltam, hogy ilyen közegben készíthetem fel a hölgyket az esküvőre.

Köszönöm a bizalmad, Viki! A szeretet, kedvességet, amivel a családod körülvett és a gyönyörű készülődési helyszínnek is nagyon örültem! 🙂
Sok boldogságot kívánok!

Fotók: Wéber-Pápai Dóri és Wéber Attila – Pictorial (pictorial.hu/eskuvo-fotozas/)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , , közvetlen link: Viki és a hihetetlen család :).