Jucus és az időjárás

Jucus és Zoli már régi ismerősként keresett meg minket, hiszen Márta és András esküvője után Zsófi és Ákos Nagy Napján is láthattak bennünket alkotni, valamint mindkettőnk munkájának végeredményét is. 🙂
Nagyon boldogok voltunk, mikor felkértek minket, hiszen a társaságot ismerve garantált volt, hogy szuper esküvő lesz.
És ekkor még nem tudtuk a részleteket… 😛

Jucus és Zoli eljegyzési fotóit Pécsett készítettük, mivel ott ismerkedtek meg és éltek évekig együtt. Így adott volt, hogy ez a város a szívük csücske, csak ott készülhetnek a fotóik. Nem mellesleg, ha nem Budapesten élnék (gyerekkorom óta hangoztatom), akkor biztos Pécsett! 🙂
A fotózásra megérkezve szakadt az eső, nem győztem Jucust nyugtatni, hogy mire a próbasminkkel végzünk és felöltöznek, szuper időnk lesz, gyönyörű eső utáni fényekkel. Jucus láthatóan kételkedve fogadta a biztos kijelentésem, de alkottunk tovább…
Majd kiválasztottuk, melyik ruhákat viseljék Zolival a fotózáson, felöltöztek és elindultunk a belvárosba.
Mire leparkoltuk az autót, már híre sem volt az esőnek, csak a macskakövek csillogtak gyönyörűen, a fények voltak lágyak és a kedvünk lett még szuperebb!

Jucusnak és Zolinak megígértem ekkor, hogy az esküvőjük másnapján kapnak majd egy e-mailt tőlem, természetesen nem tudták mi lesz a tartalma… 🙂

A 3 órás eljegyzési foztózás jól elhúzódott, és végül csak a fotózással majdnem 5 órát töltöttünk. De minden perce megérte! Olyan érzelmek részesei lehettünk, annyira gyönyörű képek születtek, és két olyan fantasztikus embert ismertünk meg, hogy egy percig sem éreztük Csabival, hogy dolgoznánk. Minden beállítás, “képkocka” öröm volt. “Felmásztunk” a belvárosi helyszínek után még a Tettyére is, hogy a naplementében is készülhessen még pár csoda.
Feltöltődve, banántáncot járva és repkedve indultunk Pécsről Bonyhádra a Törpért, majd haza Budapestre!
Még hetekkel később is sokat beszéltünk erről a pár óráról, annyira fontossá vált, annyira sokat adott! 🙂

Íme pár kép az eljegyzési fotókból, amit muszáj megosztanom Veletek:
(A galambnak jelentősége van, hiszen azóta “a galamb legyen mindig Veletek!” – Jucus szerint. 🙂 Még ekkor megbeszéltük, hogy pár képre rácsempésszük majd, ha már ennyire követte az eseményeket a fotózás alatt…Remélem, mindegyiket megtaláljátok! :P)

Majd elkövetkezett a Nagy Nap!
Egy gyönyörű csütörtöki délelőtt indultunk le Balatonvilágosra, a Tópart Hotelbe.
Itt zajlott a készülődés és az esküvő is.
Megérkezésünkkor, mint régi barátokat üdvözöltük egymást. Zoli körbevezetett minket, majd én Jucus szobájjába vettem az irányt, hiszen várt rám a menyasszony, a két örömanya és Jucus nővére.
A szobában már lázasan zajlott a készülődés, Jucus haja kunkorodott gyönyörű csigákba, majd az örömanyák is megjelentek. Egyszer aztán édes csiripelésre lettünk figyelmesek, ami kisvártatva hangzavarba torkollott, ugyanis megjöttek az apróságok is. Először még csak ketten, aztán már mind a nlgy koszorúslány körülöttünk lebzselt.
Nagyon édesek voltak és cserfesek.
A készülődés remek hangulatban telt, mindenki nyugodtan szépült a kezeim alatt. Közben sokat beszélgettünk, nevettünk, és természetesen Jucust újra megnyugtattam, hogy kívánságának megfelelő idő lesz este 6-kokr, amikor a kültéri polgári szertartásuk lesz Zolival.

Miután elkészültek az örömanyák és Jucus nővérének alkalmi sminkje, valamint a menyasszonyi smink is, segítettem Jucust felöltöztetni és a hajába varázsolni a virágokat, valamint megmutattam, hogy hogy kell a fátylat a frizurába tenni.

Ezek után boldogan eresztettem útjára a csapatot, a siófoki templomi szertartásra én pedig elfoglaltam a szállást.

Az idő 5 órakor borongósra fordult, még esett is kicsit az eső, én pedig vadul hivogattam Csabit és Jucust, hogy nehogy betegyék a szertartást, mert 6.00-kor ragyogó napsütés lesz, ahogy ígértem!
Szerencsére (vagy természetesen), 6.00-kor hétágra sütött a nap, még egy fotót is küldtem Jucusnak, amit pontban akkor készítettem.
A szertartás gyönyörűen sikerült, Csabi elmondása és a képek szerint az esküvő csodás volt, és maximálisan hozta a hozzá fűzött elvárásokat.
Molnár Csilla gyönyörű dekorációja varázsolta a helyet még szebbé, Gergely örökítette meg a napot mozgóképen (akit már ismertünk Zsófiék esküvőjéről és szeretjük nagyon), Csabi pedig csodásabbnál csodásabb képeket készített. Ennek ékes bizonyítéka az is, hogy alig tudtam 100 alá redukálni a kiválasztott képeket!
És ez még csak az esküvő! 🙂
Bocsánat, de a kreatív fotózásról még egy szó és kép sem esett! 🙂 És ahogy elnézem, csak egy külön posztban fog…:)

És, hogy egy pár szó essék a menyasszonyi sminkről is, elvégre valami közöm van a szakmához ;):
Jucus dekorja, álmai és személyisége pasztell színű sminkért kiáltott.
Gyönyörű kék szemét rózsaszínnel és lilás barnával emeltem ki, melyet még látványosabbá tettem egy cicás, sötétbarna tusvonallal és műszempillákkal. Ajkára rózsaszínes nude rúzs került és rózsazsínes highligtert használtam az arcán és a szemöldök vonala alatt is.
Szerintem látjátok, milyen gyönyörű menyasszony volt! Ragyogott a sminkjében és világított a szeme. 🙂

Jucus és Zoli, ahogy láthatjátok is, gyönyörű, stílusos pár volt az esküvőjükön is. Teljes harmóniában egymással és az esküvő minden részletével.
Ők az a pár, akiről első ránézésre látja az ember, hogy 70 év múlva is együtt élnek majd, szerelemben, szeretetben, igazi kapcsolatban.
Zoli a tenyerén hordozza Jucust, minden tekintetben – ez már az eljegyzési fotózáson is kiderült, az esküvőn pedig még inkább bebizonyosodott. Jucus pedig rajongásig imádja Zolit (ez kölcsönös), nézzétek meg csak a tekintetét a képeken, és akkor még nem is voltatok a közelükben! 🙂
Mi pedig imádunk Benneteket, de ezt úgyis tudjátok! 🙂

Fotók (eljegyzési, esküvői): Fender Csaba – www.fendercsaba.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , , , közvetlen link: Jucus és az időjárás.