Nóri és a mentés

Nóri esküvője döcögősen indult, így mentettem, ami menthető, vagyis MINDENT! 🙂

Az esküvúi készülődés nem sokkal a Nagy Nap előtt átkerült a Rubin Hotelbe (ahol már máskor is jártam).
Azonban valami csoda folytán a hotelben aznap reggel nem volt áram (se generátor?), így a fodrászkodás helyszínét át kellett tenni a fodrász lakására, azonban a többiek sminkje közben a hotelben készült.
Kicsit fejetlenség fogadott, és áram (akkor már :P), úgyhogy volt honnan feltornászni a hangulatot.
A recepcióra érkezésem előtt (jó szokásomhoz híven) odatelefonáltam, hogy már tudjam, hova kell mennem, és ne a recepción várakozással töltsem az időt. Sikerült rossz szobaszámot mondaniuk nekem, ami azért volt különösen rossz, mert a szoba a recepcióhoz képest a legtávolabbi részen volt, több percnyire gyalog, a szálloda teljesen más szárnyában. Viszont ott senki nem volt, a takarítónő nem tudta, hol zajlik a készülődés, így az összes cuccommal együtt nyargalhattam vissza emeleteken és szárnyakon át, hogy újra kérdezzek.
Végül meglett a szoba, ahol Nórin kívül a hölgyek izgatottan és kissé idegesen vártak.

A Nagy Napon a menyasszonyi smink előtt egy édes örömanya, egy hugica és egy koszorúslány alkalmi sminkjét kellett elkészítenem. A sorrend ugye fordult, mivel Nóri még nem volt sehol.
Rendhagyó örömanya smink készült, mivel már eleve műszempillával indítottuk a dolgot. A lányok is kedvet kaptak hozzá, így az egész csapat pillákat rebegtetve vonulhatott később az esküvőre. 🙂
Nagyon szép alkalmi sminkek születtek a hölgyeknek, mindenkinek személyiségéhez és színeihez illően.
Mire Nóri megérkezett már majdnem mindenki talpig Bogi sminkben ragyogott.
Gyorsan nekiláttam Nórit hangolni, nyugtatni, jókedvre deríteni, és közben természetesen a menyasszonyi sminkjét is készítettem.
Nóri sminkje finom eperhab rózsaszín és egy erősebb, cukormáz rózsaszín keveréke volt, barnával megbolondítva. Cicás fekete tusvonallal, műszempillával és egy finom, közepesen erős rózsás rúzzsal.

A készülődésről nem készültek fotók, de drága Borim és Zoli volt a fotós, akikkel kifelemenet szó szerint összefutottam, így garantált volt a jó eredmény látatlanban is.

Szerencsére sikerült a csipet csapatba lelket önteni, jó kedvre deríteni őket és úgy átadni a Nagy Napnak, mintha a malórök reggel meg sem történtek volna.
Mindenki nagyon elégedett volt a sminkjével és igazi mosolygós hölgyektől vehetettem búcsút, mikor tovaszálltam a “turnébusszal”! 🙂

Sok boldogságot Nóri!

Fotók: Jakab M. Bori és Jakab Zoli – mbphoto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Nóri és a mentés.