Zsófi és Szombathely

Zsófi majdnem egy évvel esküvője előtt keresett meg, a kéréssel, hogy én sminkeljek az esküvőjén. Már látta a munkámat élőben, ahogy Csabijét is (nyomtatva is 😉 ), mivel vendég volt Mártáék esküvőjén.

Nagyon örültünk a felkérésnek, hiszen emlékeztünk is rájuk, nagyon édes pár voltak már akkor is.
A próbasmink és az eljegyzési fotózás Budapesten zajlott, a Duna-parton készültek a képek.

A Nagy Nap pedig Szombathelyen volt, ami nem kis kihívás elé állított bennünket, hiszen Zsófiák foglalásakor már volt egy esküvőm aznapra, Vecsésen.
Sok szervezést és egyeztetést igényelte, de úgy tűnt minden rendben van. Az esküvő előtt egy héttel azonban kiderült, hogy fél órával korábban kell kezdeni a szertartást, mert másik templomban lesz végül.
Így a vecsési esküvőre 15 perccel korábban érkeztem és igyekeztem picit hamarabb végezni is, majd az autópályán repesztettünk le Szombathelyre, megállás nélkül. A majdnem 3 órás út végén 10 perccel az ígért idő előtt sikerült betoppannunk és akkora kő esett le a szívünkről, hogy szerintem Zsófi szüleinek lakása alatt lakók is hallották! 😉

A fogadtatás mesébe illő volt, Zsófi és anyukája gyakorlatilag családtagként bántak velünk, Csabi kapott ebédet, én ittam vizet, majd nekikezdtem a sminkelésnek.
A nappalit kissé átrendeztük, de mindenki mindenben partner volt.
Közben megérkezett az örömapa, aki szintén egy nagyon derűs és kedves személyiség. Mindemellett Zsófi szülei még lazák, stílusosak, remek ízlésűek is. Minden gyereknek ilyen szülőket! 🙂

A menyasszonyi sminken kívül két örömanya sminket, és a vőlegény 2 testvére számára alkalmi sminkeket készítettem.
Zsófi menyasszonyi sminkje visszafogott, romantikus és a ruhájához is tökéletesen illő volt. A személyiségét tükrözte, ugyanakkor kiemelte gyönyörű szemét. Rózsás ajkakat álmodtam hozzá. Zsófi lélegzetelállító volt. Minden finom, nőies, romantikus volt rajta, semmi túlzás. Mindenki csodájára járt gyönyörű menyasszonyunknak!
Mielőtt indultunk, még epret ehettem, Zsófi anyukáját is igyekeztem megnyugtatni, olyan édesen izgatott volt! Apukájával kísértük le gyönyörű menyasszonyunkat, besegítettük a Bogárhátúba, majd futás a mi autónkhoz, bepattantunk és élveztük az utat a Bogár után repesztve a templomig.

Zsófiék nem csak szállást, hanem vacsorát is intéztek nekem. Nagyon meghatódtam, mikor erről levélben értesítettek. Így az esküvő részese voltam a buliig. Nagyon élveztem a gyönyörű templom szertartást, az állófogadást és a vacsit is.
Köszönöm a rengeteg szeretetet, törődést, kedvességet, amit Tőled és családodtól kaptam, Zsófi!
Remélem, még sokszor lesz alkalmunk együtt ünnepelni!

Sok boldogságot kívánok!

Ps:

Csodás élmény volt a tihanyi esküvői kreatív is! <3 Úgy reppentek el az együtt töltött órák, hogy csak azt vettük észre, hogy már az orrunkig sem látunk… 🙂

Fotók: Fender Csaba – www.fendercsaba.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , , közvetlen link: Zsófi és Szombathely.