Linda és a kiscellis évek

Lindát kisiskolás kora óta ismerem a Kiscelliből, imádott általános iskolámból.
Így boldogabb nem is lehettem volna, mikor megkeresett az esküvői sminkje kapcsán. Az első próbát az unokahúga szalagavatóján tartottuk, ahol még az eredeti elképzelések szerint pin up stílusú sminket álmodtunk Lindának.
Unokahúga finoman füstös szemeket és visszafogottabb rúzst kapott a szalagavatóra, Linda próbasminkje pedig vörös rúzs, natúr szemhéjak és cicás tusvonal volt.

Az esküvőhöz közeledve Linda újabb próbát kért, mivel az elképzelések alakultak közben, így végül egy nagyon szép világos csillogó barna, picit lilás barna, halvány drappos rózsaszín színekben pompázott, cicás tussal és visszafogottabb, rózsás ajkakkal egészítettem ki.
Linda közben egy szett Bogiékszerre is bejelentette az igényét, melyet teljesen rá szabtunk, egyedi elképzelések szerint, a gyűrűjükhöz igazítva terveztem meg neki. Gyönyörű két soros gyöngy nyakláncot kapott, fekete Pandora típusú gyöngyökkel kiegészítve. A fülbevalója lógós volt, ugyanilyen, csak kisebb fekete gyöngyökkel, valamint a csuklóján remekül mutató, a nyakláncot visszatükröző karkötővel tettem teljessé a szettet.

Az esküvőn a két örömanya alkalmi sminkjén kívül, a nagynéni, 1 tanú és egy koszorúslány sminkje volt előirányozva nekem.
Mivel az élet mindig közbeszól, és neveket nem egyeztettünk, így már csak Jucus sminkjének utolsó 2 percében derült ki, hogy “potyautasról” van szó, a másik koszorúslány nem szólt, hogy sminket szeretne, én viszont nem tudtam, hogy Ő nincs a leadott fők közt, így 25 perc késésbe kerültünk hirtelen az én indulásomat tekintve.
Ekkor még a 2 örömanya és a nagynéni sminkje nem volt kész, akiket így párhuzamosítva sminkeltem, hogy Ők is időben készen legyenek és én is el tudjak indulni a következő munkámra.
Szerencsére sikerült időben végezni, mindenki készen volt a 2 órás indulás pillanatára, Jucussal együtt. 🙂

Szuper hangulatú készülődés volt, egy remek helyen, az újlengyeli Krisztina Hotelben. Linda lélegzetelállító menyasszony volt, csodás ruhában, szépséges esküvői sminkben és ékszerben, a szerettei és a barátai körében.
Élmény volt az együtt töltött pár óra! 🙂

Köszönöm a bizalmat és jó hangulatot!

Fotók:
Gál Miklós – eskuvofotozasok.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Linda és a kiscellis évek.