Szandi és az újabb “talpig Bogi” esete :)

Szandi édes, bájos, szőke, szépséges lány…akarom mondani anyuka, aki egyben a menyasszonyom is. 🙂
Már a levelekből is kiderült, hogy nagyon kedves lányról van szó, aki lelkes anyukája egy cuki pici fiúnak és leendő felesége egy nagyon szerető vőlegénynek.
Szandi elképzelése az esküvő színeit illetően a bordó és piros árnyalatai voltak, ez jelent meg a csokrában is, és később az ékszerében is, amit Swarovski kristályokból készítettem neki.
Szandi teljesen oda volt a csillogó nyakláncért és a fülbevalókért, mikor a próbasminken átadtam neki. 🙂

Az erőteljes színekhez natúrabb színű sminket álmodtam a gyönyörű anyukának.
Nude és barna árnyalatokat használtam a menyasszonyi sminkben, sötétbarna cicás tusvonallal és rózsás rúzzsal.

A Nagy Napon a családi házban készülődtünk, örömanyák, testvérek és vendégek közt.
Elképesztően jó hangulatban, sokat nevettünk a párral, tesókkal. Tamás, a vőlegény elképesztően humoros, csak úgy ontotta magából a szó- és helyzetpoénokat! Imádom az ilyen készülődéseket! 🙂
Majd félidőben (;)  – Felsőpakony KSE…aki érti…:P) betoppant a picur is, még aludt, de már az ujja köré csavart mindenkit.
Tüneményes szett várta az esküvőn, Marci igazi szívtipró volt szülei esküvőjén!

A menyasszonyi sminken túl a két örömanyának, két testvérnek és a tanúnak is készíthettem alkalmi sminkeket. Mindneki elégedett volt és boldog mosollyal az arcán vonult el készülődni. Nagy öröm volt ám ebben a csodás családban egy pár órára részese lenni egy ekkora eseménynek!
Szandi, köszönöm a bizlamad! Köszönöm, hogy “talpig Bogiban” voltál, és engem választottál sminkesednek, valamint ékszer felelősödnek! 🙂
Imádtam minden percet Veletek! Maradjatok meg ilyen vicces, édes, bohókás párnak, és kívánok Nektek rengeteg csodás pillanatot Marcival!

Sok boldogságot! 🙂

Fotók: www.rianfotó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , , közvetlen link: Szandi és az újabb “talpig Bogi” esete :).