Szilvi és a fogorvosi szék

Szilvi helyett először anyukája jelentkezett nálam az esküvői sminkje kapcsán.
Erre már volt példa idén, Kinga esetében, itt azonban más volt az indok:
Edit és én ugyanis 13 éve ismerjük egymást. Egészen konkrétan biztos, hogy többet tud a fogaimról, mint kb. én magam, mivel kedvenc fogászom (régi-régi kapcsolat a mienk, még messze nagykorú sem voltam, mikor már hozzá jártam) asszisztense volt az elmúlt 13 évben.
Edit imádnivaló, mindenkivel kedves, már a hangja is megnyerő, hát, ha még az ember nyitott szemmel megy be a rendelőbe! Edit egy igazi jelenség: gyönyörű NŐ!

Bár Szilvit nem ismertem, csak hallottam róla anno, reméltem, hogy a genetika öröklődött és mesés menyasszonyom lesz a személyében!
Nem kellett csalódnom!
Mikor megérkezett anya és lány a próbasminkre, mintha testvérek lettek volna! 🙂
Két csodaszép hölgy, stílusosan, ápoltan, igazi Nőként!

Majd kiderült, hogy a távolság itt is szerepet játszott az esküvőszervezésben, mivel Szilvi és párja Ausztráliában dolgoznak, így Edit rengeteget segített nekik a szervezésben.

Szilvi sminkjét a csodás csipkeruhához, szőke hajához és kék szeméhez álmodtam, tekintettel a leendő csokrára.
Majd a Nagy Napon pici variálással el is készítettem a Nádas Pihenőpark új szállodai részében, gyönyörű szobában, légkondi mellett, szuper szolgáltatói csapat kiséretében! 🙂
A vasárnapi esküvőn a szebbnél szebb képekért Sás Benedek felelt, akivel már többször dolgoztam együtt, pl: Manuela, Anita és Ditke esküvőjén is. 🙂
A videóért pedig Anti felelt, akivel szintén dolgoztunk már együtt.

Szilvi menyasszonyi sminkje erősebb alapokra dolgozott selyemfényű rózsazsín volt, amit többféle barnával bolondítottam meg, tusvonallal és műszempillával tettem még ünnepélyesebbé, a rőzst pedig Szilvi koszorújához és kedvenc rúzsszínéhez igazítottuk végül, így erősebb pink lett, mint a próbakor.
Szilvi lélegzetelállító látvány volt már ekkor is, hát még, amikor a csipkeruhát is felöltötte! 🙂
Közben elkészült Edit, az örömanya, majd a vőlegény és végül Edit, a nagyi alkalmi sminkje is.
Az a megtiszteltetés ért, hogy a nagymamát életében először én festhettem ki. Azt az örömöt, amit az arcán láttam, mikor tükörbe nézett, receptre kellene felírni!

Bence szebbnél szebb képeket készített, gondosan összedolgoztunk a minél jobb végeredményért! 🙂

Mielőtt búcsúztam, még megküzdöttem Szilvi hátával, amin olyan mennyiségű és mélységű fürdőruhapánt nyomok voltak, mintha egy tejcsokiba fehércsoki vonalakat húznánk…jóóóóó sokat! Minden irányba!
Derekas meló volt, de nem adtam fel! Kb 8-10 problémásabb arcra elegendő mennyiségű alapozó került fel első körben Szilvi hátára, majd még jött az itt-ott eldolgozás, az alapozatlan felületek vékony alapozása…
De nyugodt szívvel pakoltam össze: én mindent megtettem a rácsok eltűntetéséért! 🙂

Köszönöm Edit a lehetőséget, Szilvi a bizalmat, Bence a jó társaságot és a gyönyörű képeket!
Élmény volt Veletek!

Sok boldogságot! 🙂

Fotók. Sás Benedek – esküvői-fotók.hu/flashkuvo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Szilvi és a fogorvosi szék.