Dóri és a hatalmas kékeszöld szemek

Dóri nagyon különleges külsővel rendelkezik, nem lehet nem észrevenni és rögtön beleszeretni.
Szőkés-vörös haja van és kékeszöld szeme, egyszerűen egy szürke pulcsiban is kitűnik a tömegből! 🙂

Pánt nélküli, gyöngyös csodaruhát választott magának, viszont nagyon natúran sminkeli magát, így szóba sem jöhetett, hogy királynős sminket álmodjak neki a Nagy Napra.

A próbasminkre barátnőjével jött Dóri, akivel aznap ünnepelték a 6. barátsági évfordulójukat. Rögtön meg is beszéltük, hogy ez remek alkalom lesz arra, hogy “megjárassa” egy kicsit a sminket a városban. 🙂
Mindig sajnálom, ha valaki letörölteti a sminkjét próba után, és nem mutatja meg ország-világnak, nem próbálja ki, hogy érzi magát benne stb.
Szerencsére itt szó sem volt erről! 🙂
Rengeteget beszélgettünk és nevettünk Dóriékkal, nagyon élveztem a velük töltött időt.
Dórinak az álla picit sebes, így gyorsan fel is írtam neki két krémet, amivel még lett volna ideje rendbetenni az esküvőig, de mint a háziorvosok általában, az övé sem volt hajlandó a recepteket felírni.
Így végül én baktattam el az enyémhez és irattam fel Dórinak (remélem, nem olvassa illetékes…:P), melyért a szalonba be is ugrott a szépséges menyasszony, kereken egy héttel az esküvője előtt.

A Nagy Napon Dabason készülődtünk, ahol a menyasszonyi sminken kívül az örömanya és a tanú alkalmi sminkjét is én készítettem, valamint a vőlegényt is “szalonképessé” tettem. 🙂

A menyasszonyi öltözőben folyt a készülődés, jó hangulatban és nagy izgalomban.
Dórihoz és Annához időközben csatlakozott az örömanya és egy barátnője is, így volt csevegés, körömlakkozás, nevetés, izgulás és itt-ott fotózás is. 🙂
Dóri gyönyörű volt és látszott, hogy hatottak a csodakencék is. Világító kékeszöld szeme hozt a aformáját, gyakorlatilag kiugrott az arcából sminkelés közben. Elképesztően szép ez a leányzó!
Anna pedig a barack színű ruhájához tökéletesen passzoló sminket kapott, amiben ragyogott, és a hölgyek is megdícsérték.
Elkészültek a szépséges sminkek, megtudtam a lánybúcsú részleteit és lassan tovaszálltam.
Nagy élmény volt az együt töltött idő, sok nevetéssel és “repkedéssel”, meg tudjátok… 😉 Köszönöm Dóri és Anna!

Sok boldogságot! 🙂

Fotók: Gorácz József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Dóri és a hatalmas kékeszöld szemek.