Lili és Zoli

Lilivel és Zolival egy “röpke” randi keretében találkoztunk először. 🙂 Az igazat megvallva, egy Starbucksban eltöltött Pünkösd hétfői délután-este során egyeztettük, az addigra már sok levél során megálmodott esküvőt először élőben. Ez a találkozó olyan jól sikerült, hogy aztán szinte szárnyaltunk hazafelé, sok-sok lehetőséget átbeszélve, az élményeket, gondolatokat megosztva Csabival.
A válasz sem váratott soká Liliék részéről, hogy valóban mi leszünk velük a Nagy Napon: még aznap este 1/4 12-kor megkaptuk a levelet, pedig hosszabb időben állapodtunk meg a visszajelzést tekintve.
Na, de hát az ember tudja, ha megtalálta az igazit! 😉

Nagyon örültünk, hogy ráadásul a dátumot hozzánk is igazítva egy csodás október végi esküvő részesei lehetünk. Segítettünk mindenben már addig is (helyszín, ötletek stb.), így tudtuk, hogy milyen csoda vár ránk.

A próbasmink szeptember elején, egy szép vasárnapi napon készült, ekkor fotózta Csabi Lili és Zoli eljegyzési képeit is.
A smink tekintetében abban állapodtunk meg Lilivel, hogy megnézi, hogy mutat képen is az általam megálmodott menyasszonyi smink és utána egyeztetünk még.
Lili menyasszonyi ruhája egy gyönyörű krém színű, a felsőrészén csillogó gyöngyös, hátul masnis csoda volt, melyhez egy krémes alapra készült finom selyemfényű púderrózsaszín és két féle barna árnyalat adta meg az alapot. A sminket vékony cicás tussal tettem még nőiesebbé, ajkaira pedig világos rózsás rúzs került.

A Nagy Napra lakásukban készülődtünk, verőfényes napsütésben (ahogy ígértem nekik), jó hangulatban és anyukák-barátnők társaságában.
Lili menyasszonyi sminkje után segítettem felöltözni és ékszert választani is. 🙂
Majd mikor a Vogue címlapra illő pár elbúcsúzott tőlünk, hiszen Csabival az Iparművészeti Múzeumba mentek a kreatív fotókat elkészíteni, akkor jött számomra a második felvonás:
Lili csodaszép és nagyon kedves anyukájának alkalmi sminkjét is én készíthettem.
Nagyon jót beszélgettünk közben, élveztük a gyönyörű időt, kitárgyaltuk, hogy hol érdemes parkolniuk majd…
Mikor elkészültem, egy ragyogó örömanyát és barátnőjét hagytam Liliék lakásában, boldogan, elégedetten, csodaszép lánya esküvőjére készülve.

Jobb hangulatban nem is indulhattam volna Pomázra. Pont mint vártam: Liliék esküvője csodásan indult, remek hangulatban készültünk, a fotózás is remekül sikerült!

Sok boldogságot kívánok Nektek!

Fotók: Fender Csaba – www.fendercsaba.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Lili és Zoli.