Andrea és a kastély

Andrea “nevében” Berki-Lambert Marianna, esküvőszervező keresett meg.

A helyszín csodásnak ígérkezett, még sosem voltam ott, a részletek passzoltak, még a napomba is belefért, hiszen a reggelem-délelőttöm tölöttem előtte a 11. kerületben, esküvői készülődésen.
Természetesen Teót ajánlottam, így újabb közös esküvőnk szépíthettünk együtt.

A próbán megbeszéltük Andival, hogy nagyon visszafogott sminket szeretne, szemüvegben lesz a Nagy Napon és csipkés lesz a ruhája.
Mivel a sminkpróba Teó első frizurapróbája után volt, így már azt is tudtuk, hogy Andi haja hullámos lesz.
Ebbe a koncepcióba álmodtam bele egy általam kicsit ritkábban használt, nagyon pici selyemfénnyel rendelkező, már-már mattnak ható rózsaszínt, egy szintén ritkábban használt, de ettől még csodaszép barnával.
Együtt pont azt a visszafogott, mégis romantikus hatást keltették, amit Andival elvártunk a sminktől. A pillatöveket sötétbarna porral dúsítottam, az ajkait pedig egy szép rózsás rúzzsal emeltem ki.

Andi esküvőjére megérkezve leesett az állam, nagyon szép főúri lakkal találtam szemben magam. Szökökút, murvás út, ódon lépcső – volt itt minden, mi szem-szájnak ingere.
Andiéknak könnyű dolga volt, hiszen Pomázon lakva ismerték a helyszínt, én viszont nem győztem betelni vele.
Távozásomkor a laposabb őszi fények épp sejtelmesen átsütöttek a kandellábereken…egy percre még a lélegzetem is elállt.

Andi készülődése a legszebb fekvésű szobában zajlott, lenyűgöző kilátással, gyönyörű fényekkel.
A menyasszony találóan megjegyezte, mikor elkészültünk Vele, hogy igazi királylányos esküvője van: kastélyban, bodorított frizurával, szép sminkben, csipkés, strasszos díszű ruhában és ékszerekkel! 🙂

Andi sminkje és frizurája után az örömanyák szépítése következett. Ekkor Andiék már a páros fotózáson voltak, a gyönyörű, meleg ősz végi időben.
(Ahogy ugye lenni szokott: természetesen a pénteki szutyok idő után, 20 fokos, ragyogó napsütás várt minket szombaton! 😉 )

Teóval csodálatos volt megint együtt dolgozni, mindenki ragyogott és elégedett volt.
Még meglestük a termet, végigolvastam a Teleki-Vattay családfákat, lassan elbúcsúztunk Mariannáéktól is, és visszaszippantott minket a budapesti rohanás, de mosolyogva suhantunk a 11-es úton, mögöttünk egy csodás párt és egy gyönyörű nap ígértetét hagyva! 🙂

Frizura: Géczi Teodóra – https://www.facebook.com/TeodoraGecziHairstyling

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Andrea és a kastély.