Éva és a hűtő

Éva gyönyörű kék szemű lány, akit élvezet volt sminkelni, mert közben nagyon kedves is.
Készülődése a Hattyú házban zajlott, ahol (mivel a légkondi állítólag nem működött) szó szerint ömlött rólunk a víz.

Minden elismerésem az övé, mert nyugodtan tűrte, ahogy dolgozom az arcán ilynemelegben is.
Menyasszonyi sminkjéül egy nagyon halvány, már-már nude-ös rózsaszín selyemfényű port választottunk, egy nagyon finom barnával kiemelve. Műszempillát  és bogis tusvonalat is álmodtunk hozzá.

A készülődésén jelen volt anyukája és barátnői is, így végül egy örömanya smink és egy barátnő cicás szemsminkje csatlakozott még a “csapatba” hirtelen.
Szerencséjük volt, mert még igent tudtam mondani rá, mivel az előző helyen egy véletlen folytán az egyik vendégnél maradt a fixálóm, így Csabi megmentve a napom hátralévő részét száguldott a flakonért a boltba, így rá várva még épp volt időm mindkét hölgy smink vágyait kielégíteni.
Mindez csak úgy történhetett meg, hogy az utolsó (kecskeméti) esküvőmre, az M5 katarsztrófális viszonyai miatt fél órát hagytam pluszban, így volt miből elvenni az időt – remélve, hogy épp nem lesz semmi az odaúton majd.

Az apartmanban olyan meleg volt, hogy Évi sminkjének felénél önhatalmúlag átköltöztettem a hűtő elé, majd kinyitottam a hűtő és a mélyhűtő ajtaját is, és egészen a pakolásig így próbáltuk túlélni a konyhában.
Mielőtt indultam, kiderült, hogy a hálóban működött a légkondi, de ekkor már úgyis mindenki csurom víz volt, nem számított… 😛

Köszönöm a bizalmad Évi!
Sok boldogságot! 🙂

Fotók: schfoto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Éva és a hűtő.