Évi és a csillogás

Évi csapatmunka volt a javából, de kezdjük az elején! 🙂

Évi ajánlás alapján keresett meg engem, hiszen barátnője, Nóri esküvőjén is én sminkeltem és Borim meg Zoli is engem ajánlott neki.
Az eksüvőre készülve mindig felmerül, hogy milyen lesz a ruha, csokor, dekor, hangulat stb, mert szeretek kerek egészet látni, mindent tudni, mielőtt egy sminket megálmodok a menyasszonynak.
Figyelembe veszem az esküvő stílusát, színeket, a rúzs kiválasztásnál figyelek a csokor színére és a menyecske ruhára is rékérdezek mindig.
Egyszóval teljes képet “látva” szeretek dolgozni. 🙂
Vivi esküvőjéről kialakult képben az egyik nagyon fontos jellemző a csillogás volt. Vivi nem is tagadta, imádja, ha csillog, amit visel, legyen az ruha, ékszer, smink.
Ruhája is gazdagon díszített darab volt, ami remekül kemelte nőies idomait!

A próbasmink előtt keresett meg a kéréssel, hogy mutassak majd neki a ruhájához és hozzá illő ékszereket.
A próbasminket egy szombati nap kora reggelére (a többi esküvőnk elé) időzítettük, ahol Teóval együtt dolgoztunk és alkottuk meg Vivi álmai kinézetét.
Addigra már kikristályosodott, hogy Vivi számára a NAGY SWAROVSKI szettem (:)) lesz a legjobb választás, ha felpróbálva is tetszik Neki.
Ezt a szettet az Esküvő Classic magazinban megjelent anyagom fotózására készítettem, csak a minta darab létezett eddig.
Évi beleszererett a próbán a szettbe, így újra alkottam Neki.
De nem volt ez ilyen egyszerű, ugyanis a Swarovski gyár nem gyártja már azt a kristályt, ami a nyaklánc legnagyobb darabja volt. De megtörtént a csoda: a gyár legyártott nekem egy NAGY kristályt, hogy elkészülhessen a szett.
Nem mindennapi érzés, mikor átveszed a csodát, és kiderül, hogy tényleg ezt az egyet küldték csak! 🙂
Elképesztő érzés volt elkészíteni a szettet, újragondolni, tökéletesíteni. Rengeteg munkaóra került bele, hogy valóban olyan legyen, amilyennek lennie kell, az azóta magamévá tett tudással, fantáziával és rengeteg agyalással. Így olyan szett került ki a kezemből, ami tényleg tökéletes volt és illett a Swarovski névhez.
Hogy kicsit jobban értsétek: a minta darab első példány lévén kisérleti fázis volt. Gyönyörűen nézett ki, a mai napig büszke vagyok rá, és Mona nyakában esküvői “vendégként” is megfordult már egyszer az ország más pontján is nélkülem, de nem volt tökéletes a kivitelezés, bár ezt leginkább csak én tudtam, a viselőjét nem zavarhatta, de én mégis arra törekedtem, hogy ezt is a tökéletességre fejlesszem!
Vivi karkötőjét pedig milliméter pontosan a csuklójára formáltam, olyan gyönyörűen illeszkedett, mintha rá öntötték volna… 🙂
Így tényeg büszkén adtam át Vivinek a szó szerint ragyogó szettet, ami elképesztően vonzza a tekintetet! 🙂
Látni Vivi arcát, mikor felpróbálta szettet – egy álom volt!

Pár nappal később már az esküvő helyszínén találkoztunk, Rádpusztán, ahova – bár Vivi aggódott – a kelelténél 20 perccel előbb érkeztem az aznapi esküvőkről, így minden nyugodtan indulhatott a készülődéskor.
A szobába Teó ekkor már szorgoskodott, kész volt Vivi haja és a többi vendég frizurája készült.
Vivi sminkje igazodott az esküvőhöz:
erős selyemfényű pasztell rózsazsínek és többféle barnák adták az alapját, melyet cicás tusvonallal emeltem ki. Vivi ajkaira visszafogottabb rúzs került.
Mikor elkészült Évi sminkje is, valóban királynői jelenség lett a menyasszony!
Az asztalon már ott sorakoztak az ékszerek, szép ékszertartó dobozokban – elképesztő érzés volt látni a munkám minden részletét az esküvőn! 🙂

Bori és Zoli is megérkezett a készülődésre, ezzel biztosítva a szép képeket és a jó hangulatot is.
Teó és én folyamatosan szorgoskodtunk, megküzdöttünk az elemekkel, de végül mindenkit szépen, sminkben-frizurával adtunk át a Nagy Napnak.
A menyasszonyi sminken kívül két örömanya, tanú és barátnők alkalmi sminkje is az én kezem alatt készült.
A végén pedig két vendég kislány kapott egy kis ajándék pirosítót és szájfényt, Teó hercegnői lokniai mellé, hogy teljes legyen a pompa!

Hazafele pedig együtt koptattuk a síneket Teóval, jót kávézva és beszélgetve! 🙂

Sok boldogságot Vivi!

Fotók: Bori és Zoli – www.mbphoto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , , közvetlen link: Évi és a csillogás.