Fruzsi és az álom helyszín

Fruzsi álomszép lány, nagyon kedves és olyan szép hangja van mindemellé, hogy már a próbán “beleszerettem”. Mutogattam is Teónak, hogy milyen gyönyörű menyasszonyom is lesz nemsokára.
Fruzsi az a fajta vörös tömör gyönyör ( 🙂 ), aki smink nélkül is tökéletesen néz ki. Egyszerűen a maga természetes valójában is mutatós!

Fruzsi sminkje klasszikus szépségehez igazodott: kétféle rózaszínt kevertem barnával, cicás, fekete tussal és sok-sok műszempillával. Ajkai rózsásak voltak, az alsó szempilla vonalát azonban nem húztam ki, így lett tökéletes a menyasszonyi sminkje.

Készülődése a családi házban zajlott, elképesztő enteriőrben.
Mikor megérkeztem, padlót fogtam: ólomüveg ablak, művészvászon festmény a teljes szobányi szekrény felületén, gyönyörű kis ülőpadok, elképesztő konyha és fürdőszoba. Olyan gyönyörű otthonban volt lehetőségem sminkelni, amitől mindenki elolvadna.
A Nagy Napon Fruzsi esküvői sminkje mellett az örömanya és a tanú alkalmi sminkjét, valamint a koszorúslányok sminkjét is én készítettem.
A készülődés remek hangulatban zajlott, sürgölödő lányokkal, rokonokkal, a csodás ólomüveg ablak-fal előtt.
A koszorúslányok királykék ruhát viseltek, arany díszítéssel, Anna, a tanú pedig arany ruhát.
Mindenkinek más-más smink készült, a kívánságoknak, karaktereknek megfeleőn, és mind a 6 hölgy álomszép volt, mikor elbúcsúztam tőlük.
Csodálatos pár órát töltöttem velük, jó hangulatban, sokat beszélgetve, sok mindenről, icsit belelátva Fruzsi családjának életébe, múltjába.

Köszönöm a bizalmat Hölgyek!

Sok boldogságot! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Fruzsi és az álom helyszín.