Kitti és a fantáziasmink nap

Kittivel évekkel ezelőtt találkoztam Ditke esküvőjén, mint koszorúslánnyal.
Már akkor kinéztem magamnak, és nem sokkal később megkértem, hogy legyen a modellem a fantáziasmink nap fotózásán.
Gyönyörű lány, kedves és okos – ráadásul róla is kiderült anno, hogy a most már kiugróan nagy arányú pszichológus ismerőseimet gyarapítja. 🙂
Nem, nem én járok pszichomókushoz, csak valahogy úgy alakult, hogy két oldalról is nagyon sok pszichológus lány került a köreimbe, így, ha meg kéne neveznem a leggyakoribbb végzettséget, női oldalon ez, férfi oldalon természetesen az informatikus nyerne. 🙂

Szóval Kitti arcát és szépségét már ismertem, és a Facebookon láttam, hogy eljegyezték, így mikor megkeresett, már felkészülten vártam, remélve, hogy olyan dátumot mond, amikorra mág tudom vállalni.
Kicsit döcögősen, de összejött, ugyanis az esküvője napjára már csak 7-re volt helyem, és azt is úgy oldottuk meg, hogy a Ráday utcában bérelt apartmannban készülődtünk, mert Kittiék lakása nagyon messze volt ehhez képest.

Kitti ragyogott a próbasminken és semmit nem változott az utolsó találkozásunk óta, csak picit hosszabb lett a haja.
Jó volt visszagondolni a két együtt töltött napra, a sok adrenalinra, ökörködésre, kirívó sminkekre, és arra, hogy mindezt milyen jól kezelte Ő, aki ugye nem fotómodell! 🙂

Erőteljesebb pasztell rózsaszíneket, és a kedvenc barnámat használtam a menyasszonyi smink alapjául, melyet cicás gél tussal és műszempillákkal tettem még látványosabbá. Igyekeztem megőrizni Kitti csodás báját, ugyanakkor egy nőies sminket is alkotni. Így az alsó pillasorra csak spirál került, nem húztam ki. Ajkait pedig egy erősebb pinkkel emeltem ki, ami frissességet is kölcsönzött arcának.
A Nagy Napon a menyasszonyi smink mellett Kitti tesójának, Cintiának és édesanyjuknak az alkalmi sminkjét is én készítettem.
A Ráday utcában a szülők és a hugica már vártak érkezésemkor, Kitti és vőlegénye pedig pár perccel később futottak be.

Amíg a sminkek készültek, a vendégeknek szánt sütik foglalták el helyüket a megfelelő dobozokban. Szép kék-fehér masnival átkötött, nyomdázott kekszek, hagyományos kalács várt hegyekben a pakolásra, és a család sürgött-forgott, hogy minden készen legyen délutánra.
Én is kaptam egy nagy doboz útravalót, amit nagyon köszönök, még egyszer, így utólag is! 🙂
Kitti családja nagyon kedves volt, öröm volt az együtt tölött idő, és köszönöm a mosolyokat, szeretetet, ajándékot, rugalmasságot és hogy Veletek lehetettem a Nagy Napon!

Sok boldogságot! 🙂

Fotók: Tóth Dániel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Kitti és a fantáziasmink nap.