Agapi és a görög gyökerek

Agapi apukája már itt született, görög szülők gyermekeként. Ennek megfelelően Agapit úgy kell elképzelni, mint egy tökéletes görög istennő szobrot! 🙂 Olyan vonásai vannak, hogy azokat még Athénban is megirigyelnék az ókori szobrok!

Agapi a polgári szertartáson már túl volt, amikor megkeresett a templomi esküvőjével kapcsolatban, melyet Kecskeméten tartottak.
A templomi szertartással egybekötött esküvői buli napján Agapi és párja már egy 10 hónapos kisfiú szülei, így a készülődésre is kellő időt hagyva terveztük a sminkelés időpontját.

A menyasszonyi smink kétféle rózsaszín és kétféle barna selyemfényű szépségből tevődött össze, amit cicás tussal tettem még látványosabbá.
Agapi gyönyörű barna bőrén sugárzott az általa választott nude szájszín, igazi címlaplánnyá téve őt.
Elképesztően szép adottságai vannak, amit könnyű volt kiemelnem.
A próbasminken beszélgettünk az ékszerekről is, így jött az ötlet, hogy tervezhetnék valami igazán neki való, a ruhájához illő szettet.
A megoldás végül a fuha díszére hajazó, tejfehér fényű, kicsit áttetsző Swarovski ékszerszett lett, melynek motiívuma a ruha díszítésére hajaz.
Nem kis fejtörést adott, mire összehoztam, hogy ezt hogy is tudom megvalósítani elegáns ékszerben, gyakorlatilag fémen és a kristályon kívül mást nem használva, de sikerült és nagyon elégedett vagyok az eredeménnyel.
Szerencsére Agapi is, így újabb menyasszonyom állt oltár elé Bogi sminkben és Bogiékszerben. :)))

A készülődés a kecskeméti Granada Hotelben zajlott, ami az esküvő helyszíne is volt egyben.
Családi közegben zajlott az együtt töltött pár óra, 4 kicsi lánnyal, majd Agapiék pici fia is bekukkantott, ébredés után meglesni az édesanyját.
Agapi sminkje gyönyörűen mutatott a Nagy Napon is, picit még erősebbre álmodtuk a figurát, majd mikor megláttam egyben, az ékszerekkel, felöltözve, szóhoz sem jutottam, olyan gyönyörű volt.
A menyasszonyon kívül az örömanyát, a nagyit, a sógornőt és az egyik vendéget sminkeltem még. Az ecseteim elé kerülő hölgyekből az utóbbi kettő a helyszínen találta ki, hogy Bogi sminket szeretne, de szerencsére aznap már máshova nem szólított a munka, így nyugodtan mondhattam nekik igent! 😉
Mindenki egyéniségéhez és színeihez illő sminkben pompázott, és a boldog mosolyok garanciát adtak arra, hogy a hölgyek elégedettek a munkámmal.

A fodrásszal, Kötél Dorottyával közben jól egymásra találtunk, nagyon vagány egyéniség, szuper szakember (csodás hajat rittyentett mindenkinek) és karakán, erős egyéniség. Élvezet volt a közös munka! 🙂

Végül az örömanya smink elkészülte után (elsőkből lesznek az utolsók – a készülődés úgy felborult, hogy az elsőnek kijelölt anyuka sminkje az unokák pesztrálása, öltöztetés, lánya felkészítése stb. miatt a végére maradt, a frizurával együtt) boldogan búcsúztam a Granadától. Mivel sehova sem rohantam – az idejét nem tudom, mikor volt utoljára ilyen – még körülnéztünk a családommal Kecskeméten. Az autóban Cifrapalotát énekeltünk, hogy kellően bemelegítsünk a híres épület elé érkezésre. 🙂
Fagyiztunk  és sétáltunk egy jót, és végre elmpndhatom, hogy ha nem is hosszú időre, de már voltam Kecskeméten. (Nem sok oylan nagyváros van, ami kimaradt volna a gyerekkorom óta – Kecskemét volt az egyik…)

Sok boldogságot! 🙂

Fotók: Farkas Rita

Agapi és a görög gyökerek / 1 komment

  1. Koszonjuk nagyon jo volt minden!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Agapi és a görög gyökerek.