Barbi és a szív

Barbi édes, mosolygós és kedves és szép leányzó. Párjával anélkül kért Tőlünk árajánlatot Csabival még az óévben, hogy dátumuk és helyszínük lett volna! 🙂
Ez mindig jó érzés, szerintem magyaráznom sem kell, hogy miért! 😉

Barbi két helyszínnel kapcsolatban is kikérte a véleményünket, és mivel eddig mind a kettővel kapcsolatban pozitív tapasztalataink voltak, így megnyugodott, hogy egyikkel sem lő félre. 🙂
Még több levelet váltottunk, mire meglett a helyszín és az időpont, majd jött a jegyesfotózás.
Barbi zuhogó esőben érkezett hozzám, papírdekorációkkal, bőrig ázva. Természetesen most sem maradhatott el a Bogi magic! 😉 Képek alant…:)

Lelkes és kedves menyasszonyként a napirendben is kikérte a véleményem, így sikerült teljesen rájuk szabva kitalálni a menetrendet.

A Nagy Napon kiderült, hogy Barbit nem csak az egyik helyszín kapcsán fűzte hozzánk erősebb kapocs (ott volt a mi esküvőnk is), hanem tengerimalacai vannak.
Egész gyerekkorom tengerimalacokkal (is) telt, így jókat anekdótáztunk a korábbi élményeim kapcsán is.

A készülődés a Petneházy Club Hotel egy faházának teraszán zajlott (ezen a helyszínen ez a “szokás szerint” :P), jó hangulatban.
Barbi anyukájának és tesójának készítettem először alkalmi sminket. Az örömanya a kedvenc Stila palettám színeiből és a kedvenc Naked palettámból keverve kapott mutatós sminket. Barbi huga is hasonló színeket, csak más árnyalatokat kapott. Barbi pedig egy nagyon visszafogott nude-barna sminkkel lett menyasszony, halvány rózsaszín rúzzsal, finom pirosítással.

Barbi stílusához és az esküvőhöz igazítva sminkje drapp, picit szürkésebb barna, bogis tusvonal volt, szépséges halvány rózsaszín rúzzsal.

A készülődés után pedig egy tündéri meglepetést kaptam: egy szívet, aminek az égetést Barbi készítette. Ezt Ő akkor még nem tudhatta, de nagyon beletrafált a dologba!
Édesapámnak is volt ilyen faégető készüléke és rengeteg faképet készített vele, melyek egy része a mai napig anyukámnál van.
Szépséges gyerekkori emléket idézett az ajándék, azon túl, hogy DIY (szívemcsücske :)) és nagyon kedves is!
Köszönöm, Barbi! <3

Sok boldogságot! 🙂

Fotók: Fender Csaba – www.fendercsaba.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Barbi és a szív.