Dóra és a Barabás Villa gesztenyéi

Dóra szépséges szőke leányzó, hatalmas szemekkel és gyönyörű vonásokkal.
Próbasminkjét rendhagyó módon az esküvős szombat zárásaképp időzítettük, az utolsó helyszínemre, az Alfa Art Hotelbe, mivel a szalonba már nem értem volna vissza, Ő pedig barátnője esküvőjére szerette volna viselni a sminkjét.
Kapóra is jött a helyszín, mert a másik esküvő a Wedding Gardenben volt, a Hajógyári-szigeten, így Dórit el is hoztuk egy darabig az úton, a próba után. 🙂

Dóri sminkje selyemfényű drapp és barna alapokon nyugodott, cicás fekete tussal és műszempillával kiemelve szép tekintetét. Ajkára a próbán egy rózsás rúzs került.

A Nagy Nap készülődése esküvőük helyszínén, a Barabás Villában zajlott, ahova 10 perccel a kért idő előtt érkezve szemrevételeztem a lehetséges helyszíneket, majd a hátsó teraszon pakoltam ki, nem messze a gesztenyefáktól.
Dóri a hatalmas pénteki forgalom miatt majdnem 40 perccel később érkezett meg, de rátartással készültünk a napra, így nem volt gond.
Készült a menyasszonyi smink, közben szivarvágó kerestetett, Dóri végül egy rózsás szájfény mellett döntött (ami a sajátja, bár nekem is volt olyan, de így egyszerűbb volt megoldani a szájfény menyasszonynál hagyását), így tanúja még azt is kutatta.
Miközben zajlottak az események, előkerült a rendhagyó “gyűrűpárna”, először csak 1 pottyanást, majd pár perc múlva hatalmas robajt hallottunk.
Mögöttünk egy szakajtónyi gesztenye zuhant a földre – és még szerencse, hogy nem ránk!
Utólag belegondolva se mi, sem a cuccok nem jártak volna jól, ha 1 méterrel odébb pakolok ki, az asztalok közül egy másikat választva…

De minden jó, ha a vége jó, senkinek nem kötött közelebbi barátságot az amúgy szép gesztenyékkel, a menyasszony gyönyörű sminkje is elkészült, a szájfény is meglett, én pedig boldogan mosolyogva, élvezve a szeptember utolsó napján adódott isteni késő nyári időt búcsúztam Dóriéktól.

Sok boldogságot! 🙂

Fotók:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , közvetlen link: Dóra és a Barabás Villa gesztenyéi.