Edit és a cirkusz

Edit és Mark édes vegyes párosunk. Németországban ismerkedtek meg, a Roncalli Circus-ban, ahol Edit artistaként dolgozott, Mark pedig a világítástechnikáért felelt.
Először engem talált meg a szépséges menyasszony, és rajtam keresztül került a képbe Csabi.

Az első talákozónkon, a szalonban kétnyelvű beszélgetés folyt, hol angolul, hol magyarul, mivel Mark belga.
Már akkor feltűnt, hogy Mark mindenben résztvesz, segítő, érdeklődő, magáénak érzi az esküvőt. Ennek nagyon örültem, mert ritka, hogy egy férfi ennyire belefolyjon a szervezésbe.
Felmerült ötlet szintjén, hogy bár január óta már itthon vannak (Edit már nem artistáskodik), Düsseldorfban is készíthetnénk az eljegyzési fotókat, a cirkuszban és környékén.
Edit nagyon örült, hogy vevők vagyunk az ötletre, mi pedig annak, hogy egy ilyen szép helyen fotózhatunk majd, ha összejön.

Ettől a pillanattól kezdve nagyjából ezzel a projekttel keltem és feküdtem. Szó szerint megálmodtam képeket, amiket szerettem volna megvalósítani. Kitaláltam,hogy Edit milyen ruhákat viseljen majd, színben igazítva hozzá és a cirkusz belsőhöz is.
Repülőjáratot kerestünk, ami nem volt egyszerű, mert szombaton még esküvőztünk, viszont vasárnap este már bontották a cirkuszt…
Végül Dortmundban landoltunk, én alvás nélkül, mivel az esküvőzés és pakolás után nem sokkal már indulni kellett a hajnali géphez.

A düsseldorfba vezető út jó hangulatban, izgatottan telt Editék autójában. Egyeztettünk mindent még egyszer, majd megérkezve a cirkuszhoz rögtön megjelentek a lepkék a gyomromban.
Imádok saját projekteket csinálni, és ezt is annak kezeltem, hiszen az utolsó apró részletig belefolytam!

A próbasmink a cirkusz egyik lakókocsijában készült, ahol közben a többi művész is sminkelte magát. zsniális érzés volt a kulisszák mögött, részese lenni a csodának!
2 óránk volt a cirkuszban és környékén, mivel utána kezdődtek az előadások.
Edit számára kölcsönkértem két szépséges Dolly szoknyát, valamint vittem két maxi szoknyámat is. Megbeszélésünk szerint fehér body-t vett fel hozzá.
Rég voltam ilyen izgatott és boldog egy fotózás kapcsán, mint ott, a cirkuszban. A manézs lenyűgözött, ahogy a műveszek is. Anatoli, a bohóc még a legnagyobb sürgs-forgásban is szívesen fotózkodott velünk. Mindenki barátként üdvözölte Editet és Markot, örültek nekünk is, és be-belestek a fotózásra, jókívánságokat kiabálva, vagy csak megbújva a függyöny mögött.

Miután végeztünk a cirkuszban, még kb. 2 órát fotóztunk a város külünböző részen. Szuper napot töltöttünk együtt, melyet megkoronáztunk még a 18 órakor kezdődő előadással, amit kis késéssel érkezve, de sikerült végignéznünk.
Olyan fantasztikus élményt nyújtott nekem, – aki nem vagyok cirkusz rajongó – hogy el is határoztam, Balázs fiamat is el kell majd vinni a Roncalliba. Szerencsére jönnek szeptemberben Bécsbe, így egészen közel lesznek majd.
Hihetetlen volt az összes szám, a bohócok, artisták, porondmester, mindenki, egytől-egyig! 🙂

Feltöltődve, bár hulla fáradtan indultunk vissza hétfőn délután. Olyan élményekkel gazdagodva, amelyekért örökké hálás leszek, Edit és Mark! 🙂

Majd eljött a Nagy Nap is, amit már nagyon vártunk. Előtte már megismerkedtünk Rikivel, Edit fiával, mivel a helyszínbejárásra beugrottunk az egyik pénteki esküvőzés után.
Mark lányait azonban még nem ismertük, de tudtuk, hogy jelen lesznek a készülődésen.
Két tünemény leányzóról van szó, akik a fodrásznak köszönhetően szőke, fürtös angyallá változtak, és lelkesen csevegtek, asszisztáltak az esküvőhöz.
A menyasszonyi sminken kívül Edit két testvérét sminkeltem még, valamint a vőlegényt is “szalonképessé” tettem. 🙂

És itt még nem volt vége a napnak, mivel Edit és Mark meghívott engem is az esküvőre. Én pedig csatolmánnnyal érkeztem (a tudtukkal), mert Balázsra épp nem tudott vigyázni senki aznap és másnap.
Az esküvőn Riki már régi ismerősként üdvözölt, aminek nagyon örültem.
A szertartás csodálatos és megható volt. Mindketten elmondták a fogadalmukat egymás nyelvén is, ami picit vicces is volt, ugyanakkor én az erőfeszítést, készülést, törődést, szerelmet láttam benne, úgyhogy én inkább meghatódtam.
Edit csodálatos menyasszony volt nude-barna sminkjében, tussal és műszempillával, valamint rózsás ajkakkal. Tökéletes alakján mind a menyasszonyi ruha, mind a menyecske remekül mutatott. Mark fess volt és olyan szerelmes, édes és odaadó, hogy még magam is meglepődtem, pedig láttam már 1-2 esküvőt! 🙂

Balázs élete első esküvője volt, Csabit sem látta még esküvőn munkában, csak egyéb fotózáson. Le volt nyűgözve. Nagyon tetszett neki minden, a szertartástól a limbón át a vonatozás és a kacsatánc is. 🙂
Az ifjú pár gyönyörű táncától pedig az egész násznép odavolt. Megható, csodálatos tánc volt, ahol megmutatkozott Edit tudása, de látszott, hogy Mark is rengeteg időt-energiát tett bele a tanulásba!

Egy szó, mint száz: oda voltunk minhárman az esküvőért is!
Köszönjük Düsseldorfot, a szeretetet, hogy mindhárman részt vehettünk a Nagy Napotokon!
Remélem, a szervezés folyamán sikerült valóban segítenünk, támogatnunk Benneteket! 🙂
A jókívánságainkat és gondolatainkat pedig már megosztottuk Veletek!
Így annyi marad hátra, hogy így a nagyközönség előtt is hálámat küldjem Nektek, és kívánom, hogy minden álmotok váljon valóra, és még sok időt tölthessünk Veletek, mert csodás emberek vagytok mindketten!

Sok-sok boldogságot!

Fotók: Fender Csaba – www.fendercsaba.hu
Esküvőszervezés: Budai Jelena – www.jelenabudai.com
Eljegyzési fotózáskor használt szépséges szoknyák: Dolly by Le Petit Tom – dollyshop.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Edit és a cirkusz.