Rose és a nemzetközi esküvő

Rose “képviseletében” Varga-Kovács Timi keresett meg, nem sokkal a vasárnapi esküvő előtt. Ritka pillanat, de szerencsére épp szabad volt a vasárnap délelőttöm, így nagy örömmel mondtam igent Timinek! 🙂
Timinek csak igent lehet mondani… 🙂 Elvégre is esküvőket (is) szervez! 😉

Rose anyukájával és Timivel érkezett a próbasminkre, ahol megmutatta gyönyörű light gold színű ruháját (pont ebben a színben pompázott anno az én ruhám is, ami épp elég volt arra, hogy magabiztosan válaszoljak az esküvőn felmerülő összes “milyen színű a ruha” kérdésre!), tervezett frizuráját, majd egyeztettünk a sminkkel kapcsolatban.
Rose kikötött pár dolgot, amit semmiképp nem szeretne: füstös szemet, kihúzott szemöldököt. És kért is cserébe párat: rózsaszín sminket, rengeteg rózsaszín pirosítóval.
Nem volt kérdés, hogy a kedvenc színemhez nyúlok: púderrózsaszín. Ebből is a Stila palettát vettem elő, mert Rose-hoz soknak éreztem a Bareminerals rózsaszínjeinek csillogását. A Stila visszafogottabb, selymesebb szín, jobban visehető egy olyan nő számára aki a mindennapokban csak fekete szemceruzát használ.
Rose menyasszonyi sminkje így teljesen púderrózsaszín alapra került, közepesen vastag tusvonallal és műszempillával egészítettem ki. 3 féle rózsaszín árnyalatból kevertem a neki leginkább tetsző színt, ajkait pedig egy erősebb rózsás színnel húztam ki, elvégre is venezuelai lányról beszélünk, az átlag magyarnál sötétebb bőrrel.

Rose anyukája még a próbán megkérdezte, hogy a bőrhibáival mit tudunk kezdeni, valamint tisztáztuk, hogy ő sem használ nagyon színeket, így visszafogottan sminkelem majd.

A Nagy Napra Rose-ék AirBnB-jében készültünk, pont a Halászbástyával szemben.
Gyönyörű napunk volt, – de ennek így is kellett lenni, hiszen esküvőztem – 20 fok körüli hőmérséklettel, ami mindenkit meglepett, és ragyogó napsütéssel, amire rajtam kívül senki nem számított szerintem! 😉
Mikor megérkeztem a lakásba, már javában készültek a frizurák, hangolódtak a lányok, mimosát iszogatva és nevetgélve fogadtak.

Rose venezuelai, de éppen Kaliforniában él, viszont a sok költözés miatt a világ minden tájáról jöttek vendégek, így a koszorúslányok is különböző származásuak voltak, különböző adottságokkal. Viszont mindenkinek rózsaszín ruhája volt és barna haja. Ez már egy jó alapot adott, az egymáshoz hasonló, de mégsem ugyanolyan sminkek megalkotására! 🙂
3 koszorúlány, Laura, Marion és Alie rózsaszínek és barnák különböző változatait kapta szemhéjszínnek (természetesen a szemfestásük erőssége is eltért), és bogis tusvonalat, különböző színű rúzsokkal. A kivétel Divya volt, aki indiai származású, így kiélhettem rajta az erősebb smink iránti vágyamat. Már nagyon régen szerettem volna indiai lányt festeni, hiszen annyi náció fordult már meg nálam… 🙂
Divya a Naked2 palettám fémes, szürkés barnás színeiből kevert szemhéjszínt kapott, vastagabb tussal, és sötét, bordós vörös, matt rúzzsal és erősebb pirosítással.
Gyönyörűen kiemeltem a szépségüket, öröm volt nézni őket!

Időközben Timi is kapott egy Bogi sminket, majd robogott tovább intézni a Nagy Nap dolgait. 🙂
Timi is rózsaszíneket és barnákat kapott alapul, mely fekete ruhájához, barna színeihez és rózsaszín blézeréhez tökéletesen illett.

Majd következett Rose anyukája és a menyasszony, aki addigra már nagyon izgult.
Rose édesaanyja sminkje során elsősorban a bőrhibák eltüntetésére koncentráltam, aztán következett csak a szemhéj árnyékolása közepesen erős színekkel, bogis tusvonal és műszempilla. Majd kérésére az alső pillatövét is kihúztam, ahogy Rose-nál a belső vízvonalat is. Mindketten így érezték jól magukat a bőrükben!
Rose édesanyja egy kozepesen erős vörös rúzst választott, és nagyon elégedett volt a végeredménnyel, hiszen az őt nagyon zavaró pigment foltot is sikerült teljesen eltüntetnem a szeme alatt.

Zárásképp következett a menyasszonyi smink! 🙂
Rose izgalmát igyekeztem azzal csökkenteni, hogy amíg csukva volt a szeme, folyamatosan kommentáltam neki a történteket: épp mit fotóz az olasz fotós, …………., a lányok mit csinálnak, megérkeztek a koszorúslány csokrok, az édesanyja öltözik, és így tovább. 🙂
Rose sminkje egy kicsit változott a végkifejletben, ugyanis a próbán az édesanyja rébeszélte egy “poquito” szemöldök “kihúzásra”, vagyis lágyan áthúztam porral a szemöldökét. Aztán az esküvőn mégis úgy döntött, hoyg nem szeretné, majd …..rábeszélte, hogy csak úgy lesz kerek egész a sminkje (amit nagyon meg is köszöntem neki), így mégiscsak az én verzióm lett végül a menyasszonyi smink. 🙂

Rose felöltözött, mire összepakoltam, így még láthattam teljes ünnepi díszben. Gyönyörű volt a ruhájában, szebbet nem is választhatott volna.
Romantikus esküvőjéhez laza hullámok, Badgley Mischka cipő, Vera Wang Collection esküvői kiegészítők jártak, és legnagyobb örömömre egy olyan Bogi smink, amiben valóban önmaga lehetettem gyönyörű volt és ragyogott!
(Ezt a kép montázst én követtem el, telefonnal.)

Köszönöm Timi a lehetőséget! 🙂 <3
Sok boldogságot Rose! 🙂

Esküvőszervezés: Varga-Kovács Tímea
Az alábbi két fotó: Jules Bower

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , közvetlen link: Rose és a nemzetközi esküvő.