Timi és a szép idő

Timi szépséges, szőke, szelíd és törékeny leányzó.
Romantikus, csipkerátétes ruhájához, és hullámos, kiengedett, mégis rafinált frizurájához romantikus sminket álmodtunk meg neki.

A smink alapja, a kedvenc amerikai krémes márkám volt, amelyre egy drappos-rózsaszínes és kétféle barna került. Timi tekintetét műszempillával emeltem ki, ajkaira pedig egy hideg rózsaszín rúzs került, ami harmonizált a csokrával is.

A Nagy Nap Gyálon ért minket, ahol a családi ház egyik ikerszárnyában mi készlődtünk, a másikban a vőlegény.
Megérkezésemkor átnyújtottam Timinek, pár nappal az esküvője előtt megálmodott ékszerszettjét. Nagy szerencséje volt, mert 6 nappal az esküvője előtt döbbent rá, hogy szeretne ékszert tőlem, nekem pedig épp sok megrendelésem és sminkes munkám volt, de átcsoportosítva-elnapolva sikerült elkészíteni a csodát.
Hatalmas sikere volt, mikor élőben is megpillantotta a kicsit pezsgős, műbőr szettet, a szépséges virággal, mellyel megküzdőttem, de megérte! 🙂

Timi sminkje hamar elkészült, gyönyörű lett és nagyon elégedett volt vele, de mivel ekkor még nem reggelizett, így a rúzsát nem tettem még fel, hanem átmentem a másik szárnyba, a vőlegényt is rendbekapni.
Mindeközben Timi édesapjától negyed óránként kaptunk helyzetjelentést, hogy milyen az idő, mehetnek-e a fiatalok a Forster Vadászkastélyba fotózkodni. 🙂
Mint, az ilynekor lenni szokott, a reggel még borúsan ért minket, de természetesen már a készülődésre kisütött a nap, Timiék legnagyobb örömére.

Mivel időközben Tomi is megérkezett, így mindkét készülődésről szebbnél szebb képek születtek! 🙂
Miután Timi megreggelizett, felkerült a rúzs is, közben pár szakmai tanácsot adtam tüneményes édesanyjának, majd elbúcsúztam a boldogságtól ragyogó, édes Timitől és verőfényes napsütésben suhantam vissza Budapestre.

Sok boldogságot! 🙂

Fotó: Molnár Tamás – motomfoto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , közvetlen link: Timi és a szép idő.