Kinga és Gabriella

Kinga és Gabriella egy külön fejezetet érdemelne a könyvemben, ha egyszer tényleg megírnám!
Egyrészt ilyen anya-lánya kapcsolat még a nagykönyvben sincs: ilyen bizalom, kötelék, szeretet, tisztelet! Elképesztő, egészen egyszerűen szavakat nem lehet rá találni.
Másrészt pedig olyanok, mintha testvérek vagy barátnők lennének, nem szűlő-gyerek. Hihetetlen látni őket együtt, érezni az energiákat, látni Gabriella fiatalosságát, érdeklődését a dolgok iránt. Ugyanakkor már megpendül a gyakorlott róka, a bölcs édesanya is néha a levelekben, találkozókon.
Olyan élmény velük lenni, amiért hálás lehetek a sorsnak!

De hogy az elején kezdjük:
Gabriella keresett meg engem, a lánya esküvőjére sminkesnek.
Leveleink eleinte számomra picit fura, magázódó stílusban íródtak, mindig visszautalva a már megbeszéltekre és előrutalva a közelgő eseményekre.
Gabriella nagyon precíz, nagyon okos, körültekintő, bölcs, ugyanakkor már a levelekben is érezhetően nem mindennapi, kedves asszony.
Hosszas levelezésünk vége felé kapcsolódott be Kinga, aki külföldön él, így az esküvő szervezés jó részét édesanyjára bízta, okkal, joggal és feltétlen bizalommal! 🙂
Kingával való első “találkozásom” a levelében küldött pár kép volt önmagáról a leendő menyasszonyi ruhában. Ebben a pillanatban dobtam a sokadik hátast hármunk kapcsolata során!
Elképesztően nőies, ennek tudatában lévő, huncut, vagány Hófehérke nézett vissza rám a képekről. Már dörzsöltem a tenyerem, hogy milyen jó dolgom lesz! 😉 És ekkor még nem is láttam az örömanyát!

A próbasminkre együtt érkeztek, újabb hátas…már nem is számolom, hanyadik!
Gabriella vagány, karakán, nőies örömanya, abból a fajtából, akit megsimerve az ember biztos lesz benne, hogy minden lánynak csak ilyen anyukát!
Kinga pedig valóban olyan, amilyen a képeken! Mindemellé kedves, beszédes és bájos.
Kinga menyasszonyi sminkje olyan volt, mint Ő maga: nőies, csábító. Műszempillás, de nem hivalkodó, viszont minden szemet magára szegező! 🙂

A próbasminken egyeztettünk, hogy milyen termékeket szerezzek majd be az esküvő utáni használatra Kingának és Gabriellának – újabb nem mindennapi részlet, mikor az örömanya vakon bízva bennem megkér, hogy vegyek neki sminktermékeket! 🙂

Az esküvő napján a család lakban találkoztunk.
Mosoly, szeretet fogadott, és olyan közeg, amiből egyből érzi az ember, miért ilyen ez a leányzó, milyen szülői házban nőtt fel.
A sminkelésre picit több idő ment el a szokásosnál, mert annyit beszélgettünk hárman, hogy hiába haladtam, pár perccel később végeztünk. Mivel ettől senkinek nem esett bántódása, én csak örülhettem, hogy még picit több időt tölthettem velük a Nagy Napon!
Az örömanya alkalmi smink és a menyasszonyi smink is gyönyörű lett. Két csillogó szemű csoda ült velem szemben, mielőtt fixáltam volna az alkotásokat! 🙂
Olyan sok pozitív energiával búcsúztam tőlük, akkora szeretettel, hogy egy hónapig pörögtem volna vele tovább, mint a búgócsiga, étlen-szomjan! 🙂

Köszönöm az élményt, Hölgyeim! Köszönöm a bizalmat, szeretet, tiszteletet, törődést és mindazt, amit kaptam! Nagyon hálás vagyok érte!

Sok boldogságot Kinga!
Remélem, még találkozom Veletek!

Fotók: Birta Endre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , közvetlen link: Kinga és Gabriella.