Dóra és a nyugalom

Dóri és Tamás

Dóri tündéri, halkszavú leányzó, aki körül nem is lehetnek a dolgok nyugodtabbak, mint amilyenek.
Párjával igazi “100 évig fognak együtt élni” párost alkotnak, teljes összhangban. Ennyi év után Tamás tudott meglepetést szerezni, hiszen mindent a menyasszony igényeinek megfelelően intézett, amíg a szépítész banda, azaz Teó és én a hölgyekkel foglalkoztunk. Mindemellett ránk is volt gondja, leste minden kívánságunkat, kaptunk szendvicset, kv-t, mi szem-szájnak ingere. Aznap Ő nem a vőlegény volt, hanem a házigazda, nagyon érződött a hozzáállásán, hogy mennyire a magáénak érzi az esküvőt, és mennyire kedves, figyelmes ember, mindettől függetlenül is.

A Nagy Nap

Dóriék esküvőjére rendhagyó módon érkeztünk, ugyanis a családi esküvői turné nálunk épp két fele szakadt, vagyis Csabi és én is esküvőztünk, ráadásul én szokásomhoz híven többet is aznap.
Dóri nagyon segítőkészen felajánlotta, hogy mivel a nagy hőség miatt én kevés eséllyel érkeztem volna meg Volánnal egyben a tett helyszínére, és Ő épp az előtte lévő esküvőmtől pár sarokra lakik, így kivisz minket az apukájával Leányfalura.
A sofőrszolgálat nagyon kedves apuka képében jelent meg, élmény volt az út a Székely Villába.

Megérkezve már nagy sürgés-forgás fogadott minket és hamarosan mi is elfoglaltuk a hadiszállásunkat. 🙂

A menyasszonyi smink és az örömanya és a koszorúslányok alkalmi sminkje

Dóri menyasszonyi sminkje finom színek egymásra rétegzéséből állt. Volt benne selyemfényű nude, barnák, sötétbarna cicás tusvonal, csontszín, matt nude. A végeredmény pedig egy közepesen erős, mégis lágy és nőies esküvői smink lett, melyet halvány rózsás fényű rúzzsal fejeztem be.

A koszorúslányok különböző egyéniségek és típusok voltak, így mindenki a hozzá illő erősségű és színvilágú sminket kapta. Volt benne cicás tus, bogyósgyümölcs színű rúzs, de visszafogottabb, halvány rózsaszín szemhéjpúder is. 🙂
Az örömanya egy finom, igazán örömanyás Bogi sminket kapott, melyben nagyon jól érezte magát.

Dóri, nagyon köszönöm a kedvességeteket, a meglepit, rugalmasságot, segítőkészséget!
Maradjatok olyan összetartók, bájosak és szeretetteljesek, amilyenek most vagytok! Nagyon sok boldogságot kívánok!

Frizura: Géczi Teodóra
Fotók: Dremák Albert

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Dóra és a nyugalom.