Catherine, a svájci filippínó menyasszonyom

Catherine és az adottságok

Catherine-nel másfél hónap levelezés után találkoztunk a próbasminken. Mindaddig csak azt tudtam, hogy Budapesten lesz az esküvője, a Mátyás templomban és a Corinthiában készülődünk majd.
Így enyhe kifejezés az, hogy dobtam egy hátast, mikor belépett a szalonba.
Egy gyönyörű, egzotikus vonásokkal megáldott, kedves lány libbent be az ajtón, széles mosollyal.
Természetesen kicsi lelkem repdesett, hiszen már magam előtt láttam az esküvői sminket és elképzeltem, milyen jó dolgom lesz, amikor majd a koszorúslányoknak és az örömanyának készítem az alkalmi sminkeket. 🙂

Cathy gyönyörű barna szemeit, és szépséges vonásait pikk-pakk még látványosabbá lehet tenni, éltem is a lehetőséggel, hiszen a szépséges menyasszony rám bízta a sminkjét.
A próba alatt jót beszélgettünk angolul a svájci életről, a vőlegény magyar gyökereiről és minden másról, ami csak eszünkbe jutott. 🙂

A Nagy Nap

Az esküvő napján a Corinthia halljában találkoztunk Teóval, Corinne-nal és Cathy-vel. Lassan a többiek is befutottak és innen két csoportra bontva elfoglaltuk főhadiszállásainkat.
Ecseteim előtt pedig sorban jelentek meg a koszorúslányok és a gyönyörű, 40-es évei elején lévő, de csak 30 évesnek kinéző örömanya.
Mindenki visszafogott sminket szeretett volna, de azért minden sminkbe csaltam egy kis Bogiságot itt-ott. 😉

Majd az örült tempó (amit tudtomon kívül diktáltam) végeztével összepakoltam, és pontban az ígért 12.30-as időpontban megjelentem Cathy szobájában, ahol a menyasszonyi sminket készítettem.
A tempó oka az volt, hogy a szoba megkeresése, az állandó ki-be járkálás (melyhez én nyitogattam a szoba másik végéből az ajtót), a sok-sok apróság, ami miatt húzódott a készülődés persze az órámat nézps nélkül is éreztette velem, hogy itt bizony most turbótempóra kell kapcsolnom.
Így 10 perccel előbb lettem kész a hölgyekkel, erre mondom, hogy innen volt szép nyerni.
Komótosan összepakoltam és átballagtam a hotel teljesen másik szárnyába Catherine-hez.

A szobába belépve szembesültem vele, hogy én bizony a Nagy Naphoz öltöztem, ugyanis sikerült pontosan ugyanolyan árnyalatú kék ruhába bújnom mint ami a koszorúslányokon és Giggie-n, a csodás örömanyán volt. Mondhatni, tökéletesen  illettem a színvilágba! 🙂

A menyasszonyi lakosztály csodálatos volt (már készülődtem anno a Corinthiában, de akkor az alelnöki lakosztályban, így nem tudtam, hogy a sima lakosztályok/szobák milyenek), elegáns, nagyvonaló, letisztult, és hogy hogy nem (?!) sötétkék-arany színekben pompázott.
Véletlenek márpedig nincsenek! 😉

A menyasszonyi smink elkészültét már dokumentálta a fotós,  Eszter és néha felbukkant az esküvőszervező, Krisztina is.
A lányok izgatottan szervezkedtek, megérkezett az örömanya és az örömapa is. Volt borozás, pezsgőzés, jó hangulat.
Imádtam velük lenni, annyira jó ilyen közegben készülődni!

A menyasszonyi smink

Cathy gyönyörű, egzotikus, filippínó-német vonásait könnyű kiemelni.
Sminkje egy krémes barna alapra készült, sötét, meleg barna és ragyogó, barackos drapp színekből állt, melyet sötétlila pillatő erősítéssel tettem mélyebbé, műszempillákkal emeltem ki, és egy picit baracokos beütésű rózsás rúzzsal koronáztam meg.
Catherine lélegzetelállító volt, mikor kész lett az esküvői sminkje.
Közben pedig lazán, elegánsan “tűrte”, hogy fotózzák, én pedig igyekeztem minden nyugalmamat átadni neki, hogy valóban élvezhesse a napot.

A családja csupa tüneményes, kedves és gyönyörű nőből áll, melyet persze közöltem is vele, hiszen az ember nem rejtheti véka alá, amikor kicsattan a boldogságtól egy ilyen milliőben! 🙂

A készülődés végén még én is készítettem pár képet a csoda családról, majd jól megölelgettem Cathy-t, cuppanós puszikkal búcsúztam az örömanyától és azt kívántam, hogy ennek a tündéri és gyönyörű lánynak a mai napja ténylega  fellegekben teljen!
Azóta persze már beszéltem Catherine-nel, aki áradozott az esküvőjéről, én pedig nagyon boldog vagyok, hogy ennek a csodás napnak a részese lehettem!

Sok boldogságot Cathy!
Remélem, találkozunk még, ahogy azt a többiekkel is megbeszéltem már!

Fotók: Esther & Gabe

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Catherine, a svájci filippínó menyasszonyom.