Esküvői sminkek, alkalmi sminkek és divatsminkek

Natúr smink:

Állásinterjúra, üzleti ebédre, felvételi beszélgetésre ajánlom pl., ahol a megjelenés nagyon fontos, mégsem ajánlatos az erős smink. Ára: 7.500 Ft

Alkalmi smink:

Bálba, estélyre, előkelő eseményre, esküvői vendégeknek, alkalomra vagy nagyobb szabású partikba ajánlom. Ára: 8.900 Ft (+ műszempilla 2.700 Ft)

Extra alkalmi smink:

Bálba, estélyre, előkelő eseményre, esküvői vendégeknek, alkalomra vagy nagyobb szabású partikba ajánlom. Műszempillás, igény szerint kristályokkal kiemelt smink. Ára: 10.900 – 12.800Ft

Tabló/szalagavató smink:

Tabló fotózáskor, szalagavatókor érdemes a legszebb arcunkat mutatni, hiszen egész életünkben
visszanézhetjük az itt készült képeket. Ára: 7.500 Ft. Csoportos (min. 7 fő esetén) ára: 7.100 Ft
Nagyobb csoportoknál egyedi árajánlatot adok, kérlek, írj e-mailt, hogy hányan vennétek igénybe a sminkelést.
(Tincses műszempilla: 2.700 Ft)

Sminktanácsadás:

Ha szeretnéd tudni, mi áll jól Neked, megismerkednél a profi termékekkel és elsajátítanál egy-két gyorsan megtanulható trükköt, technikát, hogy megjelenésed még harmonikusabb és szebb legyen, egyeztess velem időpontot és egy személyre szabott tanácsadás keretében mindezt megtanulhatod! A tanácsadás ára: 55.000 Ft/fő (Még ennél is részletesebb leírást küldök, ha szükségesnek érzed!)

Menyasszonyi sminkek:

Fátyol:

Tartalmazza a próbasminket és a sminket a Nagy Napon, a készülődés helyszínén és egy ajándék vőlegénysminket.
Fixálóval tartósítva, hogy egész nap gyönyörű legyen a sminked.
Ára: 48.000 Ft

Míder:

Próbasmink műszempillával és műszempillás smink a Nagy Napon, a készülődés helyszínén és egy ajándék vőlegénysmink.
A műszempilla, a pillasor teljes egészén elhelyezett, természetes hatású, tincses pillákat jelenti, nem csak 1-2 tincset. Igény szerinti – a próbasminken egyeztetett – hosszúságú pillákkal.
Fixálóval tartósítva, hogy egész nap gyönyörű legyen a sminked.
Ára: 53.000 Ft

Uszály:

Próbasmink, smink a Nagy Napon, a készülődés helyszínén a menyasszonynak és alkalmi smink az örömanyának, valamint egy ajándék vőlegénysmink.

Az örömanyák bőre más textúrájú, mint a menyasszonyoké, így más anyagokat igényelnek és más technikát kell alkalmazni, hogy szépségüket a Nagy Napon természetesen és tartósan emelhessem ki. Mindegyik sminket fixálóval tartósítom, hogy egész nap gyönyörűek legyetek.
Ára: 58.000 Ft

Diadém:

Próbasmink műszempillával, műszempillás smink a Nagy Napon, a készülődés helyszínén és alkalmi smink az örömanyának, valamint egy ajándék vőlegénysmink.

A műszempilla, a pillasor teljes egészén elhelyezett, természetes hatású, tincses pillákat jelenti, nem csak 1-2 tincset. Igény szerinti – a próbasminken egyeztetett – hosszúságú pillákkal.
Az örömanyák bőre más textúrájú, mint a menyasszonyoké, így más anyagokat igényelnek és más technikát kell alkalmazni, hogy szépségüket a Nagy Napon természetesen és tartósan emelhessem ki.
Mindkét sminket fixálóval tartósítom, hogy egész nap gyönyörűek legyetek.
Ajándékként ehhez a csomaghoz még kristályok is kérhetők a menyasszonyi sminkhez.
Ára: 63.000 Ft

A vőlegénysmink minden menyasszonyi sminkcsomag esetén ajándék, mely tartalmaz egy alapozást, korrektorozást (amennyiben szükséges), púderezést és fixálást, melynek köszönhetően a leendő férj, mind a képeken, mind valóságban remekül mutat majd, nem fénylik a bőre, az esetleges bőrhibák korrigálhatók.
Az csomagajánlaton felül, kérhető smink a vőlegény anyukája, tanúk, testvérek és koszorúslányok részére is.
Ezek az alkalmi sminkek (műszempilla nélkül), kedvezményesen, a csomagajánlatok mellé 9.300 Ft-ba kerülnek.

Budapest határain belül kiszállási költséget nem számolok fel.