Minden nő szép és minden nő lehet még szebb! 

A szépség szubjektív, de hiszem, hogy mindenkiben megvan a szépség, amit meg lehet mutatni, ki lehet emelni, csak nem mindenki tanulta még meg a módját.
A smink ennek egy eszköze.

Nem vagyok plasztikai sebész – szoktam mondani, de  számtalanszor bebizonyosodott már ennyi év alatt, hogy egy jó smink csodákra képes!
Az ember lánya azonban nem tud minden reggel sminkeshez szaladni, ezért érdemes megtanulni önmagunkból a legjobbat kihozni. Erre a legmegfelelőbb “eszköz” egy smink tanácsadáson való részvétel.
Természetesen ennyi idő alatt senkiből nem lesz profi sminkes, de nem is ez a cél! Alkalmakra mindig érdemes elmenni sminkeshez, de a mindennapokban magabiztosságot, örömöt adhat, ha tudjuk, hogyan mutathatjuk meg a “szebbik” arcunkat.

 

Fontosnak tartom, hogy max. 3 fővel szoktam egyszerre foglalkozni, és minden esetben csak akkor nem egyéni a sminktanfolyam, hanem “kis csoportos” (2-3 fő), ha a résztvevők ismerik egymást és együtt szeretnének jönni, pl. csajos nap keretében vagy lánybúcsús ajándékként, anya-lánya programként stb.
Ez biztosítja azt, hogy aki részt vesz a smink tanácsadáson, teljes figyelemben részesül, és nem futószalagon ledarált anyagot hallgat meg.

 

Az egyéni sminktanfolyamra kb. 4 órát szánj, van elmélet és gyakorlat is! A tudásodtól és a kérdések mennyiségétől függ, hogy mennyi idő alatt végzünk. (Kiscsoportos tanácsadás esetén az 5 óra a reális, de ettől nem kell megijedni, eddig még mindenkitől azt a visszajelzést kaptam, hogy olyan hamar elreppent, hogy észre sem vette, hogy már ennyi időt együtt töltöttünk!)
Átbeszéljük a technikákat és azt az elméleti részt, ami ahhoz kell, hogy ha nem vagyok melletted, akkor is tudd, mi a teendő. Ezek után technikákat rajzolunk és alkalmazható színeket beszélünk meg.

 

Átnézzük a smink termékeket, amiket használsz – hozd el majd mind, légyszíves!
Megbeszéljük mi jó, mi nem, és miért, valamint, hogy mit érdemes használni. Összeírjuk, hogy mire lenne szükséged és az mennyibe kerül a profi sminkboltban. (Kryolan – Budapest, Ó u. 24.)

 

Természetesen előfordulhat, hogy olyan sminktermék tetszik meg Neked a smink palettáim, szemhéjszíneim, pirosítóim, rúzsaim stb. között, ami Magyarországon nem kapható, ez esetben segítek Neked a beszerzésben, hiszen gyakran vásárolok külföldről.
Ezen felül vannak olyan termékek, amikből az évek tapasztalata alapján mindig tartok magamnál többet is, hiszen így rögtön 1-2 profi dologgal a zsebében térhet haza a boldog tanfolyamos. 🙂

 

A gyakorlati részen két választási lehetőséged van:

– egyik oldalt én csinálom, másikat Te – így lehetőségem van javítani, ha kell
– aki félősebb, annak csinálom mindkettőt, de úgy nehezebb tanulni…

A sminktechnikák egymásra épülnek, úgy tanítom őket, hogy egy egyszerű nappaliból S.O.S alkalmi sminket csinálunk, utána a füstös smink technikát vesszük át, végül pedig a tusvonalat is meg szoktam tanítani, ha jól áll és igény is van rá, és a rúzsozással zárunk. Így gyakorlatilag 5 külön, de egymásra is építhető technikát tanulsz meg a tanfolyam során.
Ha ezektől eltérő technikákra is kíváncsi vagy, nyugodtan jelezd a tanfolyam elején, hiszen egyéni smink tanácsadásról lévén szó a tananyagot mindig a tanulóra szabom!
A sminktanfolyam ára 40.000 Ft.

Várlak szeretettel!