Mióta az eszemet tudom, figyelem az embereket. A viselkedésüket, reakcióikat, tudásukat, lelküket, érzéseiket, kedvüket, járásukat, öltözködésüket… És folyamatosan tanulok mindezekről.

Számomra az ember a hajszálától a lábujjkörméig tartó egység: lelkével, élethelyzeteivel, keresztjeivel, múltjával, jelenével, tökéletlen gyönyörűségével. Mindezt érezve, látva, értékelve, próbálom a hozzám fordulók jövőjét színesebbé, önazonosabbá, ezáltal boldogabbá tenni.

Sokan jöttök hozzám úgy, hogy ‘engem nem lehet szépen sminkelni’, ‘nekem nem áll jól semmi’. Számtalan hasonló mondattal találkozom nap mint nap. A jó hír, hogy én vagyok a másik nézőpont: az, aki objektíven, a rossz tapasztalataitok, berögződéseitek torzításai nélkül lát Benneteket, ezért valóban tud segíteni.

Mivel mások vagytok, másra van szükségetek, ezért nincs két ugyanolyan tanácsadásom sem. Nálam valóban az elejétől a végéig személyreszabott minden találkozó, legyen szó sminkről, színtanácsadásról vagy stylingról. Hiszem, hogy minden ember önazonosan a legszebb, éppezért nem fogok senkiből Eva Longoriát, Kate Winsletet vagy Kit Haringtont varázsolni.

 

Én a Bennetek rejlő szépséget, jóképűséget, varázslatot fogom előhozni, megmutatva azt, hogy az életetek jelen szakaszában hogyan tudtok magabiztosan, a legelőnyösebb módon megjelenni.

Komplett programot kínálok, amelynek során minden részletre kitérően átvesszük, hogy mi az, ami előnyös számotokra, mit érdemes hangsúlyozni, és mik azok a kis trükkök, amelyekkel azonnali és jelentős változást tudtok elérni a megjelenésetekben.

Nagyon fontos számomra a tudás átadása, amit talán tanító édesanyámtól és mérnök-tanár édesapámtól kaptam örökségül. Mélyen hiszek benne, hogy nem halat kell adni, hanem halászni tanítani.Ennek szellemében praktikus, mindennap bevethető dolgokat adok át Nektek, amelyek egy logikus, jól felépített rendszert alkotnak.

Ennek része a tudás, a konkrét ruhadarabok, de akár még az egészséges életmód és táplálkozás is, amiről szintén rengeteget tanultam és tapasztaltam az életem során. Nem kell azonban egyből 6 számjegyű összegekre gondolnotok! Kisebb, de hosszú távon megtérülő befektetéseket javaslok.

 

A színtanácsadáson a számotokra legelőnyösebb színeket határozzuk meg 110 darab kendő segítségével. A tükörből pedig mindig látjátok Ti is az eredményt, hogy amikor vásároltok, tudjátok, hogy milyen hatást kell keresni a próbafülkében állva.

 

A styling pedig arról szól, hogy a Ti alkatotoknak megfelelő fazonokat válogassuk össze, így nem lesz olyan ruha a gardróbotokban, amit valahogy sosem vesztek fel, mert nem áll igazán jól.
Átbeszéljük a test tagolását, a hangsúlyozandó testrészeket, az optikai csalási lehetőségeket, milyen ruhadarab hol érjen véget, milyen szabásvonalak a legelőnyösebbek.

Ezen túl kitérek egyéb részletekre is, így valóban tetőtől talpig egy teljes képet kaptok majd magatokról. 🙂

Mindaddig fogom a kezeteket, ameddig szükségetek van rá (ez mindenkinél más és más), de utána jó tanárként hagyom, hogy a megszerzett tudással éljetek. Ha pedig újabb tudásanyagra vágytok, megkopott tudásotokat frissítenétek, vagy csak elbizonytalanodtok, mindig nyitva áll az ajtóm előttetek! Nagyon hálás vagyok azért, hogy beengedtek, megbíztok bennem és egy időre az életetek része lehetek!

A színtanácsadás 35.000 Ft.
A színtanácsadás és styling csomag ára 55.000 Ft.
A színtanácsadás-styling+egy színtudatos smink csomag pedig 59.000 Ft
A színtanácsadás-styling+sminktanácsadás csomag 99.000 Ft-ba kerül

Amennyiben többen jönnétek, természetesen kedvezményt adok, ez iránt kérlek e-mailben érdeklődjetek!
Bővebb tájékoztatást, kérdésekre válaszokat szintén e-mailben kaphatok, keressetek bizalommal!