Andi, a kávé és mézeskalács “menyasszonyistennője”

Kávé és mézeskalács

Andi menyasszonyi sminkjébe tudtomon kívül csempésztem bele a később köszönőajándékként kapott kávészemekkel teli kávéspohár és mézeskalács színeit a próbán.
Na, de kezdjük az elején!

Andi majdnem egy évvel az esküvője előtt keresett meg a menyasszonyi sminkjével kapcsolatban, és mint azóta kiderült, már másfél évvel azelőtt tudta, hogy engem kell választania. Idézem: “Tudtam már a legelején, hogy Téged kell választanom, egyszerűen éreztem!!! (a legeleje azt jelenti, hogy kb. 1,5 évvel az esküvő előtt, sokáig tartott a jegyességünk! 🙂 )”
Már az első levelében bizalommal, természetességgel állt hozzám, sugárzott belőle a kedvesség.
Az idő múltával változott a kezdés, így folyamatosan egyeztettünk Andival. A menyasszonyi és örömanya smink mellé egy tanú smink is került a listára.
Majd elérkezett az idő a próbára.

A próbasmink és a stílus

Andi megnyert magának egy újabb körrel: az én sminkjeim közül küldött linkeket. (Konkrétan a blogról melyik menyasszonyok sminkjei állnak legközelebb az Ő ízléséhez.)
A fotósok szokták hangoztatni, hogy olyan képet ne várjanak tőlük, amilyet nem látnak a portfólióban, mert azt nem véletlenül nem látják náluk.

Valahogy így van ez a sminkkel is.
Bármit meg tudok csinálni ilyen téren, mégis a szépérzékem, komfortzónám, stílusom ad egy keretet a munkámnak. Azoknak a menyasszonyi sminkeknek, amik igazán az én stílusomat tükrözik mindig van egy Bogis vonala.
Szerintem minden profi, nagy gyakorlattal rendelkező szakembernek (szakmától függetlenül) vannak ismertető jegyei. Amitől azt mondod, hogy az a kép olyan “….-s”, ez a ruha olyan “….-s”, ez a smink olyan Bogis.
Imádtam Andiban, hogy nem mások munkáit küldte el, hanem valóban az én stílusomba vágó, saját munkáimat “idézte”.
És hozzátette, hogy természetesen én majd meglátom és megmondom, hogy ezen felül mi áll jól neki!
Köszönöm a bizalmad, nem lehetek elég hálás érte, Andi! :*

A Nagy Nap és az esküvői smink

Andi Nagy Napja 5.45-kor kezdődött Teonál. Én 7.10-re értem az örömanyához, ahol a készülődés további része folyt.
A vőlegény smink után következett az örömanya alkalmi sminkje, majd befutott Andi és jöhetett a menyasszonyi smink.
Még ekkor sem tudtam a már említett turpiszságról, így szépen a “kiskönyv” szerint kerültek fel Andi arcára a megfelelő színek.
A szemét egy tejeskávé színű krémes alappal kezdtem hangsúlyozni, amelyre egy drapp szín került, majd egy finom fahéjas kávé került a szemek sarkába. Sötét kávébarna cicás tussal és műszempillával hangsúlyoztam és nyitottam Andi tekintetét.
Gyakorlatilag bármelyik kávéfüggő elolvadt volna a látványtól! 😉

A menyasszonyi sminkre a koronát a sötét rózsazsín és az egyik kedvenc vörös rúzsom keverékéből Andi számára megálmodott szín tette fel.

Andi meseszép volt, és ragyogott a tekintete, mikor meglátta magát! <3
A menyasszonyi smink után még Andi barátnőjének alkalmi sminkje is elkészült, majd búcsúztam a kedves kis társaságtól, jól megölelgettem az én Andimat és tovareppentem a következő helyszínre.

Andi, azóta is szemben csücsül velem a pohár, a teljes tartalmával! (Várom a karácsonyt! 😉 )
Köszönöm a kedvességed, a mosolyod, a szereteted és mindent, amivel elhalmoztál!
És az azóta Tőled kapott leveleket is, melyek mindig megmelengetik a szívem, helyrebillentik egy-egy fáradtabb napom és meggyőznek arról, hogy igenis egymásra találhat két rokon lélek, ilyen kevés idő alatt is! <3

Sok boldogságot kívánok!
Maradj mindig ilyen gyönyörű kívül-belül! <3

Fotók: Jágity Fanni
Frizura: Géczi Teodóra

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Andi, a kávé és mézeskalács “menyasszonyistennője”.