Anna és az egy hét

Az esküvőt megelőző egy hét

Anna egy csodaszép, nagyon fiatal leányzó, hihetetlen lélekkel!
Esküvője előtt egy héttel volt nálam próbasminken, ahol szembesültünk vele, hogy a stressz erős nyomott hagyott a bőrén. Mivel ez nem csak a bőrén, hanem a kedvén is látszott, így a sminken túl megpróbáltam mindent megtenni azért, hogy a maradék egy hétben felkészítsem Annát élete egyik legfontosabb napjára,  lélekben is.
Sokat beszélgettünk a próbán, hiszen, ha valaki, én a lassan két évtizedes “bőrparás” múltammal pontosan értem, milyen Anna bőrében lenni.
Nagy lelkizés lett a vége, gyakorlatilag nem volt téma, amit nem érintettünk. <3

Minden nap beszéltünk, hogy hogy halad az általam kitalált és összeállított kezeléssel, milyen a bőre, kedve stb.

Már a próbasminken nagyon elégedett volt a végeredménnyel, hiszen minden foltot, sebet stb. eltűntettem, de a valódi cél az volt, hogy ezt ne csak a sminkkel tegyük, hanem hosszú távú megoldást találjunk.
A bőrápolási rutinja része lett a kiméletes lemosás, a radírozás és egyéb felületi sérülést okozó kezelések elfelejtése, aromavizek használata, növényi sejtes csodák bevitele, kozmetikus általi arctisztítás.
S lőn csoda:
Anna egy hét múlva, a kreatív fotózására már olyan bőrrel érkezett hozzám, hogy még én is csodájára jártam.
Teljesen lehúzódott a gyulladás, összezáródtak a sebek, simább és hidratált lett a bőre – mintha kicserélték volna.
Anna ragyogott a fotózás előtt készült esküvői sminkjében, hatalmas ölelés kíséretében búcsúztam Tőle és tudtam, hogy másnap még jobb dolgom lesz, hiszen a családja többi gyönyörű nőtagját is sminkelhetem.

A menyasszonyi smink – az esküvő napja

Anna családjával együtt készült az esküvőre a szalonomban.
Gyönyörű anyukája és csodaszép testvérei körében élmény volt minden perc.

A kedvenc amerikai krémes alapommal indítottam a szemsminket, melyre egy finom fényű, natúr drapp másik kedvenc márka került. Egy finom barnával satíroztam el a külső zúgot és cicás tussal emeltem ki még jobban a csodaszép őzike szemeket.
Ajkaira egy nude-ös rózsaszín rúzs került.
Anna fiatalságát és szépségét tökéletesen hangsúlyozta a smink. A frizurával együtt meseszépen mutatott a leányzó.

Az örömanya egy visszafogottabb sminket kapott, a két leányzó pedig hozzájuk illő alkalmi sminket. (Természetesen nem ugyanolyat és nem is ugyanolyan erősségűt.)

Közben persze – mint minden esküvőn – itt is zajlottak az események. Elment az áram a szalonban, ki kellett költöznöm a fodrász részlegre, ami kisebb bonyodalmat okozott, de az egész kb. 20 perce procedúra végül 3 perces csúszásban véget is ért.

Anna lehozta az általa készített csokrot, dekorációs elemeket megmutatni, amíg a többiekkel készülődtünk. DIY emberként természetesen egyből láttam benne a sok-sok óra munkát, de az örömöt is, amit ez okoz és az érzést, amikor ezek a csodák betöltik majd a szerepüket.

Anna, először is gratulálok Neked az esküvődhöz, a csodás lelkedhez, a kreatívitáshodhoz.
Az egész családodnak gratulálok ahhoz, amilyenek vagytok! Nagyon különleges négyes vagytok Ti együtt!
Remélem, hogy találkozunk még!
Kitartást a sulihoz, élethez, a bőrproblémák megoldásához (tudod, ott belül kell kezdeni!!! 😉 )!

Nagyon sok boldogságot kívánok és köszönöm, hogy megnyíltál nekem és az őszinte beszélgetéseket, a tanácsaim megfogadását és a szeretet, amit kaptam! <3 :*

Fotók: Szabó Miklós

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , , közvetlen link: Anna és az egy hét.