Lilla és az izgalmak

Lilla esküvője kicsit rendhagyó volt, átlag szemmel nézve. 🙂
De az én napszemüvegemen keresztül nem volt fura a keddi, Balaton parti esküvő, hiszen minden évben vannak hétköznapi (és itt nem a péntekre gondolok, ami az új szombat :P) esküvőim.
Volt olyan évem, amikor egyetlen hétköznap sem maradt érintetlenül az egész évet nézve, így a hétfőtől vasárnapig esküvőzöm tényleg igaz volt. 🙂

Lilla és a szervezés

Lilla esküvőjét magyar-angol násznéppel ünnepelte, hiszen vőlegénye angol, kint ismerkedtek meg.
A szervezést a legjobbra: Varga-Kovács Timire bízta, így kerültem én a képbe. 🙂
Timivel számos közös munkánk volt már, imádok vele esküvőzni. Tudom, hogy ilyenkor minden a legnagyobb rendben van, mindenre van vészforgatókönyv, B terv és nem utolsósorban, akármi is történik, Timi elképesztően higgadtan kezeli az ügyet és pikkpakk megoldja.
Nem lövöm le a poént, de ez a mondat a későbbiekben még számítani fog! 🙂

Lilla menyasszonyi sminkje

Mikor Lilla megjelent a próbán, 5 nappal az esküvője előtt, szó szerint dobtam tőle egy hátast.
Egy csodaszép szőke, törékeny lány lépett be, olyan szemekkel, amelyeket bármelyik szépséges Disney hősnő megirigyelt volna! 🙂
Szerencsére egyezett az elképzelésünk a menyasszonyi sminkjéről, így a részletekben szabad kezet kaptam. 🙂

Lilla sminkje egyértelműen szemhangsúlyos volt.
Tartós műszempillával érkezett, ami már keretet adott a szemének, így nekem a színeket és a tust kellett a sminkbe álmodonom, na meg persze a többi részletet, úgy mint rúzs, highlighter, pirosító stb. 🙂
A barnás-lilás-barackos hármas mellett Lilla szeme szó szerint világított, annyira sikerült kiemelni. Amikor valaki tartós pillával jön, mindig kicsit feladja a leckét, mert úgy kell hangsúlyoznom, hogy nem én választom meg a pillák nagyságát és tömörségét, ugyanakkor muszáj “elérnem”  a szemet magát is.
A három szín mellett Lilla zöld szeme gyönyörűen “bezöldült”, majd a cicás tussal még jobban kiemeltem a csodás tekintetet.
Kétféle rúzsból kevertemki a “Lillás” árnyalatot, ami szépen illeszkedett a sminkhez.

Izgalmak az esküvőn

Lilla esküvőjére tartva, rutinosan jóval előbb indultam, az 1 órás útra másfelet hagytam, még úgy is, hogy keddről volt szó.
Ez mentette meg később az én napomat is, és mindenki máséban is sokat segített.
Ugyanis egy akkor baleset volt a pályán, hogy 45 percig se fel-se le… 🙁

Hívtam Timit, megadva a pontos lehajtót, ami előtt érdemes lenne a többieknek megszökni a pályáról, ha már fent vannak.
Ugyanis a busz, tele vendégekkel, a szolgáltatók, mind-mind Budapestről a pályán jöttek (volna) Balatonvilágosra.
Szerencsére én voltam az “early bird”, így a többiek infóval a zsebükben időben elhagyták a pályát.
Timi pedig kézben tartotta az eseményeket, profihoz illően.
Én végül majdnem 15 percet késtem, hiába na, az évek meg a rutin…Ezt pedig játszi könnyedséggel tudtam behozni ennyi fő sminkelésén. Gyakorlatilag szinte az első alany után helyre került a menetrend és minden a megfelelő ütemben folyt tovább.

Lilla menyasszonyi sminkjén kívül egy örömanya smink készült és 4 vendég, valamint a leendő sógornő kapott alkalmi sminket a nagy Napra.
Mindenki nagyon elégedett volt, ragyogó arccal készültek a csodás eseményre, szép hajkölteményekben, melyeket Lilla barátnője alkotott, aki hobby fodrász, de profikat megszégyenítő alkotásokat hozott létre.

Mivel nem rohantam annyira, megvártam, amíg elkezdődik a ceremónia. Így láthattam a menyasszonyt és a lányokat is talpig díszben. Csodálatos jelenség volt Lilla, szóhoz sem jutottam!

Timi, köszönöm, hogy újra Veled esküvőzhettem! Köszönöm a profi, nyugodt légkört és a Tőled már megszokott tökéletes szervezést!
Lilla, örülök, hogy a Nagy Napodon én készíthettem a sminkedet és hogy picit részese lehettem ennek a csodának!
Köszönöm a mosolyod, a kedvességed! <3
Nagyon sok boldogságot kívánok! 🙂

Fotók: Kaplonyi Tímea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '' not found or invalid function name in /data/7/9/79a0856b-f604-4335-986c-2c84d37e7cf1/bogismink.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Kategória: Menyasszonyi sminkek, címke: , , , , , , , , , , közvetlen link: Lilla és az izgalmak.